La Vanguardia (Català)

Clàssica i dansa

- MARICEL CHAVARRÍA

9a DE BEETHOVEN AMB ORQUESTRA DE PRAGA

Ibercamera i L’Auditori proposen un inici de setmana amb el Concert per a clarinet de Mozart i la Novena de Beethoven interpreta­ts per l’Orfeó Donostiarr­a i l’Orquestra de l’Òpera de Praga, una institució europea que dirigeix Karl-Heinz Steffens.

20/XI. L’AUDITORI. 20.30 h

PONS DIRIGEIX L’OBC EN BARTÓK I DVORÁK

El castell de Barbablava, amb les misteriose­s set portes tancades, és una de les tres obres escèniques que va escriure Bartók, amb la qual recorre l’amor, l’angoixa, la redempció. El director musical del Liceu es posa al podi de l’OBC amb les Danses

hongareses de Brahms i eslaves de Dvorák.

23 I 24/XI. L’AUDITORI

L’EXPRESSIU GAUTIER CAPUÇON, AMB L’OCM

Un dels virtuosos del violoncel que acapara l’escena internacio­nal es presenta al

Palau com a solista de l’Orquestra Camera Musicae per brindar les Variacions rococó de Txaikovski. Tomàs Grau, titular de la formació, completarà amb els Planetes de Holst amb el Cor de Noies del Orfeó.

24/XI. PALAU DE LA MÚSICA CATALANA. 17.30 h

ESTRENA ESPANYOLA DE FLORA DÉTRAZ

El cicle Oro de la Sala Hiroshima acull la performanc­e Muyte maker que signa aquesta artista formada amb Maguy Marin i que col·labora amb Marlene Monteiro Freitas o Vera Mantero. Una celebració de la construcci­ó de cossos irracional­s a través d’imatges i poemes medievals.

22/XI. SALA HIROSHIMA. 20.30 h

ESTRELLES DE L’AMERICAN BALLET A TERRASSA

Isabella Boylston i James Whiteside destaquen entre els ballarins de l’ABT que actuen a la Temporada BBVA de Dansa interpreta­nt fragments d’El corsari, Romeu i

Julieta o Don Quixot.

23 i 24/XI. CENTRE CULTURAL TERRASSA. 20 h i 18 h

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain