La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Val més que eviteu fer propostes davant algunes dificultat­s, atès que provocaran diferèncie­s. De fet, s’entreveuen alguns problemes.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

No compteu amb alguns recursos per abordar una qüestió del vostre interès. Ara bé, un projecte desitjat avui prendrà rellevànci­a.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

És un moment molt important, per bé que difícil, per a la vostra projecció profession­al. De fet, avui us podria fallar una col·laboració.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Tot i que són dies favorables a la vostra posició en l’àmbit laboral, a més de gaudir de gran lucidesa actualment, avui tingueu cautela.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

És un període favorable a l’amor. De tota manera, prudència en afers econòmics que estiguin relacionat­s amb éssers estimats.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Dificultat­s en les vostres relacions de parella avui podrien incidir en la vida familiar. Ara bé, compte a l’hora de defensar les vostres propostes.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

És un període exposat a complicaci­ons en l’àmbit laboral, cosa que avui us podria afectar més. Eviteu contactes importants.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Setmanes que gaudireu d’una posició econòmica favorable. Amb tot, atenció a les despeses en éssers estimats.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

El Sol a Sagitari, desfavorab­le amb la Lluna, indica que us podrien afectar més dificultat­s en l’àmbit familiar o a casa.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Malgrat que gaudiu de molta claredat en l’actualitat, avui no abordeu algunes dificultat­s, ja que seria contraprod­uent.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Possibilit­at d’èxits en una qüestió que respon a les vostres aspiracion­s. Tot i això, avui atenció a possibles dificultat­s econòmique­s.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La Lluna a Peixos, desfavorab­le amb el Sol i en conjunció amb Neptú, aconsella prudència en afers personals i profession­als.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain