La Vanguardia (Català)

L’audiència del Mundial de MotoGP a DAZN creix un 11% respecte al 2018

-

L’audiència mitjana en directe de les tres categories del Mundial de motociclis­me a DAZN ha crescut un 11% respecte a la temporada anterior, quan va ser retransmes­a per Movistar+, segons dades de la consultora Nielsen Sports donades a conèixer ahir per la plataforma en línia. DAZN, que no ha facilitat la xifra d’espectador­s, ha retransmès aquest any per primera vegada en exclusiva totes les proves del campionat excepte les curses de l’Argentina i València, que va compartir amb TV3 i Mediaset.

Veronica Diquattro, vicepresid­enta executiva de DAZN per al sud d’Europa, confia “a continuar fent créixer les audiències el 2020”, mentre Manel Arroyo, director general de Dorna, destaca l’acceptació de l’audiència “dels nous hàbits per seguir l’esport com el vídeo a la carta”. En aquest sentit, més d’un 28% dels continguts reproduïts a DAZN han estat curses sota demanda i continguts complement­aris com ara entreviste­s, reportatge­s i documental­s.

Els cinc grans premis més seguits el 2019 han estat els de Catalunya, Alemanya, Holanda, Espanya i la Gran Bretanya. D’altra banda, Madrid, Barcelona, València, Alacant, Sevilla, Bizkaia, Màlaga, Astúries, Gipuzkoa i Múrcia han estat les deu províncies que més han seguit el Mundial a DAZN. A més, els espanyols han reproduït un 58% dels continguts des de smart TV, davant un 26% consumits al mòbil i un 16% des d’ordinador.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain