La Vanguardia (Català)

“També tenim cura dels no clients”

- LEYRE BALTZA,

BBVA llança un nou procés per sollicitar préstecs ràpids en línia per a no clients, gràcies a les possibilit­ats que ofereix el servei d’agregació d’entitats del banc. La sol·licitud es pot fer des de la pàgina web o des de l’app sense necessitat d’enviar documentac­ió, i sense obrir un compte a BBVA.

Quins avantatges aporta el Préstec Ràpid Sense Documents?

Permet a un no client de BBVA demanar un préstec sense sortir de casa, enviar documentac­ió o obrir un compte. I li donem una resposta en un termini de vuit hores.

Quins objectius es plantegen?

Oferir una experiènci­a molt valorada -sol·licitar un préstec ràpid sense documents– als no clients. També volem cuidar-los.

Els criteris de risc i les condicions són iguals que en altres préstecs?

Sí; el que canvia no és el model de riscos sinó la forma com obtenim la informació del client per avaluar l’operació. Volem evitar la molèstia d’enviar documentac­ió i, per això, li demanem que afegeixi les posicions que ja tingui en altres bancs. D’aquesta manera, l’usuari s’evita haver de buscar i adjuntar aspectes com la nòmina, la vida laboral, etc. i nosaltres tenim un procés més automatitz­at i àgil a l’hora de dinar-li una resposta.

Estan previstes millores del producte?

Sí, volem oferir un producte personalit­zat i poder respondre la sol·licitud d’un préstec personal gairebé al moment. Si la sol·licitud és aprovada per BBVA, el no client pot disposar dels diners demanats a l’instant, ja que a través de l’aplicació de BBVA pot signar tots els contractes i obrir un compte en línia sense comissions fent-se només una sel e.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain