La Vanguardia (Català)

Art

- TERESA SESÉ

MIRALDA I MUNTADAS BUFEN ESPELMES A PALMADOTZE

No tot el que passa al món artístic català passa per Barcelona i, afortunada­ment, tampoc no queda limitat en l’àmbit urbà. Un exemple d’això és la galeria Palmadotze, que ja fa uns anys va deixar la seu que tenia a Vilafranca del Penedès per instal·lar-se a Mas Pujó de Santa Margarida i els Monjos, una masia propietat de la família envoltada de vinyes. Ara organitza el seu trentè aniversari amb una exposició que reuneix dos premis Velázquez, Antoni Miralda i Antoni Muntadas, artistes i amics que tornaran a col·laborar en un exposició conjunta 47 anys després de Sangria 228 West B’Way, acció duta a terme a Nova York que va consistir en una degustació d’arròs aromatitza­t i acolorit (250 quilos) i sangria.

PALMADOTZE. SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS. A PARTIR DEL 28/XII

ORIOL VILAPUIG A HALFHOUSE

Ja a Barcelona, però fora del circuit tradiciona­l, concretame­nt a la Verneda, on va traslladar la seva seu Halfhouse després d’una primera etapa a Vallvidrer­a, Oriol Vilpuig presenta Continuem tremolant, exposició en què posa en relació les imatges i la seva potenciali­tat en la construcci­ó d’espais tant físics com simbòlics.

HALFHOUSE. SANTANDER, 13. PLANTA 2. DES DEL 21/XII

GUINOVART: SATÍRIC, TRÀGIC I GROTESC

L’Espai Guinovart explora l’obra de l’artista que porta el seu nom amb un nou cicle expositiu comissaria­t per Bernat Puigdoller­s que aborda tres registres poc habituals de la seva obra: el Guinovart satíric, el tràgic i el grotesc. Un Guinovart, avança el comisari, profundame­nte humà, i per tant ple de contrastos i també de contradicc­ions.

ESPAI GUINOVART. PL. MERCAT, S/N. AGRAMUNT. DES DEL 21/XII AL 21/VI

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain