La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Comencen unes setmanes propícies a l’agilitzaci­ó dels assumptes profession­als. Una vegada passades les festes, agilitzeu contactes.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Us començareu a sentir més clars i amb capacitat per moure-us i comunicar-vos, cosa que repercutir­à favorablem­ent en la vostra activitat.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Fins a mitjan gener, tendiran a activar-se afers econòmics en associació. Mostreu-vos receptius a entaular negociacio­ns.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

La parella començarà a mostrar-se més receptiva durant unes setmanes. Aprofiteu-ho per encoratjar el diàleg i abordar temes pendents.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

És el moment d’abocar-vos a donar impuls a la vostra feina, ja que durant unes setmanes tendiran a agilitzar-se operacions i contactes.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Si espereu notícies d’un ésser estimat, arribaran aviat. De fet, comencen unes setmanes de més bona comunicaci­ó amb éssers estimats.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Fins a mitjans del proper mes, es veuran afavorides qüestions familiars i de la llar. De fet, entesa amb els vostres.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Moment d’abocar-se a agilitzar la vostra activitat fomentant operacions i contactes. Així mateix, més rendiment en els estudis.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Es presenten unes setmanes de facilitats en el camp econòmic. Aprofiteu-ho per iniciar noves operacions i negociacio­ns.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

L’ingrés de Mercuri a Capricorn encoratja la vostra renovació psíquica anual i propicia una capacitat més gran de comunicaci­ó.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Comença l’època de l’any en què el vostre signe tendeix a un to psíquic una mica baix. Eviteu situacions d’estrès, i procureu distreure-us.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Es començaran a agilitzar assumptes que responen a les vostres aspiracion­s. És el moment d’encoratjar interessos i possibles projectes.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain