La Vanguardia (Català)

María Teresa Campos trenca la seva relació amb Bigote Arrocet

La presentado­ra fa públic el final de la seva relació

-

Sis anys ha durat la relació sentimenta­l entre María Teresa Campos (78) i Edmundo Bigote Arrocet (70), d’acord amb el comunicat fet públic per la presentado­ra en què informa de la ruptura amb l’humorista xilè. Després de mesos de rumors i constants viatges d’Arrocet fora d’Espanya, la veterana periodista ha afrontat el final de la seva relació sentimenta­l i ho ha fet a través d’una nota que la seva filla Terelu Campos va llegir dissabte al programa de Telecinco Viva la vida.

El comunicat de la presentado­ra deia així: “Jo, María Teresa Campos, vull comunicar a través d’aquest programa, una cosa relativa a la meva vida personal. Al llarg d’aquests anys, en la meva relació sentimenta­l amb Edmundo Arrocet, s’ha especulat en nombroses ocasions amb crisi i ruptures que eren infundades. Per això, ara vull ser jo mateixa qui us comuniqui que les relacions duren més o menys en el temps, de vegades tota la vida, o gairebé sis anys, com ha estat el meu cas amb Edmundo Arrocet. Vull manifestar, per evitar qualsevol especulaci­ó, que la nostra relació s’ha trencat recentment”. La seva filla gran ho va llegir amb veu entretalla­da i després va demanar privacitat per a la seva mare, donant a entendre que estava travessant un mal moment. Del que va dir, es pot deduir que encara que hagi estat María Teresa Campos qui ha pres la decisió de trencar, ho ha fet perquè ha constatat que els interessos d’Edmundo Arrocet ja no coincidien amb els seus.

El fet que la notícia es fes pública el 28 de desembre va fer pensar a alguns que es tractava d’una innocentad­a, però les llàgrimes de Terelu Campos després de llegir el comunicat de la seva mare i la constataci­ó que Edmundo Arrocet està passant aquest Nadal fora d’Espanya no va fer més que confirmar la veracitat de la ruptura.

 ??  ?? PÀGINA 7
PÀGINA 7
 ?? KMJ/KMA / © KORPA ?? María Teresa Campos i Bigote Arrocet aquest estiu
KMJ/KMA / © KORPA María Teresa Campos i Bigote Arrocet aquest estiu

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain