La Vanguardia (Català)

Els casaments que porta el 2020

Aquest any que comen a es casaran (o no) Chenoa, Sabina i Beatriu de York, entre d’altres

-

Es casaran aquest any tots els famosos que han dit que ho faran? Probableme­nt no, però la intenció la tenen. Tot i que ja no li ve d’un any, per exemple, a Joaquín Sabina, que en suma més de 25 de relació amb Jimena Coronado. Va ser a la festa del 50è aniversari d’ella quan el cantant, de 70, es va agenollar davant els convidats, li va donar un anell i l’hi va demanar amb un poema. Un altre veterà, Dennis Quaid, de 65 anys, també passarà per l’altar. Serà la quarta vegada i ho farà amb una jove de 26 anys, Laura Savoie, que està estudiant un doctorat en Filosofia.

Chenoa dirà el “sí, ho vull” a l’uròleg Miguel Sánchez Encinas, amb qui surt des de fa menys d’un any. Serà el juny del 2020. La vida sentimenta­l de la cantant, de 44 anys, ha estat marcada per la relació amb David Bisbal i sobretot per la seva amarga ruptura. Ara, ho té clar: “Tot el que vaig viure en el passat són experiènci­es que m’han portat al punt de saber que en Miguel és l’home indicat. Els faré un monument als meus exs”.

Al Regne Unit, l’enllaç més mediàtic serà, sens dubte, el de la neta de la reina Elisabet Beatriu de York amb Edoardo Mapelli Mozzi, amb qui té una relació des de fa un any. La parella, que s’espera que anunciï la data exacta del casament al llarg del gener, manté un perfil baix pels escàndols que han esquitxat el pare de la núvia, Andreu d’Anglaterra, que fa poc ja va prendre la decisió de retirarse de la vida pública després de la polèmica suscitada per la seva relació amb el pedòfil Jeffrey Epstein. Amb tot, sembla que el príncep Andreu portarà la seva filla a l’altar. Relacionat amb la família reial, James Middleton, germà de la princesa Caterina, també es casarà el 2020 amb la seva promesa, Alizee Thevenet, una jove francesa de 29 anys.

Orlando Bloom i Katy Perry, que s’havien d’haver casat aquest mes de desembre i no ho han fet, podrien acabar passant per l’altar al llarg d’aquest any. I dues actrius de Hollywood, Emma Stone i Scarlett Johansson, es casaran amb dos humoristes del programa Saturday Night Live, Dave McCary i Colin Khost. També segellaran el seu amor els actors Joaquin Phoenix i Rooney Mara, que són parella des del 2016.

Jennifer López i Álex Rodríguez, que fa dos anys que estan junts, no han confirmat la data del casament, però s’espera que se celebri durant aquest 2020.

 ??  ?? 2 3
2 3
 ??  ?? 1
1
 ??  ?? 6
6
 ??  ?? 9
9
 ??  ?? 5
5
 ??  ?? 7
7
 ??  ??
 ??  ?? ELENA CASTELLS
ELENA CASTELLS
 ??  ?? 4
4
 ??  ?? 8
1. Dennis Quaid i Laura Savoie 2. Katy Perry i Orlando Bloom 3. Chenoa i Miguel Sánchez Encinas 4. James Middleton i Alizee Thevenet 5. Rooney Mara i Joaquin Phoenix 6. Beatriu de York i Edoardo Mapelli 7. Joaquín Sabina i Jimena Coronado 8. Emma Stone i Dave McCary 9. Jennifer López i Álex Rodríguez
10. Scarlett Johansson i Colin Khost
8 1. Dennis Quaid i Laura Savoie 2. Katy Perry i Orlando Bloom 3. Chenoa i Miguel Sánchez Encinas 4. James Middleton i Alizee Thevenet 5. Rooney Mara i Joaquin Phoenix 6. Beatriu de York i Edoardo Mapelli 7. Joaquín Sabina i Jimena Coronado 8. Emma Stone i Dave McCary 9. Jennifer López i Álex Rodríguez 10. Scarlett Johansson i Colin Khost
 ??  ?? 10
10

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain