La Vanguardia (Català)

Amb qui ens mengem el raïm?

Guia per seguir les campanades d’aquesta nit per televisió

-

Qui tingui previst menjarse el raïm a casa aquesta nit de Cap d’Any ho podrà fer en companyia de diferents cares televisive­s si connecta amb les grans cadenes generalist­es en obert. TVE, Antena 3 i La Sexta repeteixen fórmula de presentado­rs, mentre que TV3 i Telecinco aposten per cares noves.

En el cas de la televisió catalana, els responsabl­es de retransmet­re les campanades seran els tres presentado­rs del Telenotíci­es vespre: l’editor i presentado­r Toni Cruanyes; la responsabl­e de la informació esportiva, Maria Fernández Vidal, i el meteoròleg Tomàs Molina, l’únic amb experiènci­a en aquest encàrrec, ja que serà la quarta vegada que presentarà les campanades després d’haver-les presentade­s el 2000, el 2006 i el 2008. La retransmis­sió es farà un any més des de l’avinguda Maria Cristina de Barcelona.

A TVE, Anne Igartiburu i Roberto Leal es tornaran a posar al capdavant de les campanades per donar la benvinguda al 2020. El presentado­r andalús, que el 12 de gener obrirà una altra edició d’Operación Triunfo, repetirà per segon any des de la Puerta del Sol de Madrid amb tota una especialis­ta, Igartiburu, que sumarà 15 anys consecutiu­s en aquesta cita. La cantant Ruth Lorenzo i el presentado­r Roberto Herrera també repetiran des de les illes Canàries, concretame­nt des de la platja de Las Canteras.

A Mediaset, dues de les cares més reconeixib­les del grup seran finalment els encarregat­s d’acomiadar el 2019 i donar la benvinguda al 2020: Jesús Vázquez i Paz Padilla. Tot i que durant la presentaci­ó del programa Idol kids de Telecinco es va especular que la parella de Vázquez podria ser la cantant Isabel Pantoja, finalment qui es posarà al capdavant de la retransmis­sió de les campanades serà Paz Padilla. Aquest any es farà des de la localitat de Càceres de Guadalupe.

Un any més Mediaset farà aquesta retransmis­sió simultània­ment a tots els canals del grup, incloent-hi Telecinco i Cuatro.

Atresmedia, al seu torn, ha optat per repetir les parelles dels dos anys anteriors. A Antena 3 la parella formada per Cristina Pedroche, col·laboradora de Zapeando i El hormiguero, i Alberto Chicote, el presentado­r de Pesadilla en la cocina i ¿Te lo vas a comer?, tornarà a la Puerta del Sol per quart any seguit. Pedroche, que presenta les campanades des del 2014 i que ha aconseguit convertir la retransmis­sió en tot un esdevenime­nt televisiu, ja va revelar a Zapeando la seva intenció de no portar roba interior. El segon canal d’Atresmedia, La Sexta, renova la seva aposta per segon any amb la parella formada pels periodiste­s Cristina Pardo, directora i presentado­ra de Liarla Pardo, i Iñaki López, de La Sexta Noche.

 ?? TV3 ?? Tomàs Molina, Maria Fernández Vidal i Toni Cruanyes a TV3
TV3 Tomàs Molina, Maria Fernández Vidal i Toni Cruanyes a TV3
 ?? ATRESMEDIA ?? Iñaki López i Cristina Pardo a La Sexta
ATRESMEDIA Iñaki López i Cristina Pardo a La Sexta
 ?? MEDIASET ?? Jesús Vázquez i Paz Padilla als canals de Mediaset
MEDIASET Jesús Vázquez i Paz Padilla als canals de Mediaset
 ?? ATRESMEDIA ?? Alberto Chicote i Cristina Pedroche a Antena 3
ATRESMEDIA Alberto Chicote i Cristina Pedroche a Antena 3

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain