La Vanguardia (Català)

Moreno: “El passat és passat i cal deixar-lo enrere”

- CARLOS NOVO

Robert Moreno va ser presentat ahir com a nou entrenador del Mònaco en substituci­ó de Leonardo Jardim. El Mònaco va setè a la lliga francesa, a 17 punts del líder destacat, el PSG. L’exseleccio­nador espanyol no va voler parlar de Luis Enrique i del seu polèmic acomiadame­nt de la Federació Espanyola: “Vaig passar nou anys meravellos­os al seu costat [de Luis Enrique]. Només puc estar agraït. El que va passar fa unes setmanes ja és passat. Fa 28 anys que entreno. Des dels 14 he estat entrenant, i ara l’important és que aquesta és la meva presentaci­ó com a entrenador. El passat hi és, però cal deixar-lo enrere”.

El tècnic no va voler ser gaire concret pel que fa als seus objectius al seu club, el primer d’elit que dirigirà com a primer entrenador: “Han de ser els màxims. Tots volem guanyar i aconseguir el millor. El nostre principal objectiu ha de ser millorar cada dia. Si fem això, aconseguir­em arribar als objectius finals”.

L’entrenador de l’Hospitalet no va entrar en detalls sobre com s’ha de reforçar el Mònaco: “No ho faré públic perquè em semblaria una falta de respecte als meus jugadors. El Mònaco, com a equip gran, ha d’estar atent al mercat i trobar bons jugadors. Però no diré quines posicions cal reforçar”. Tampoc no va voler parlar gaire sobre el sistema de joc que pensa imposar: “El sistema no és important. No és una obsessió jugar amb un 4-4-2. El futbol és un joc complicat. El més important és l’estil, no pas on ocupes els espais. Adaptaré les meves tàctiques als meus jugadors”.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain