La Vanguardia (Català)

Abelardo no descansa per Any Nou

-

L’Espanyol es va entrenar l’últim dia del 2019 al matí i hi va tornar el primer del 2020 a la tarda. Els jugadors van tenir 24 hores lliures seguides, però Abelardo no els va donar descans ni per Any Nou, perquè el tècnic de Gijón els va citar a les 18 hores per a la primera sessió de l’any. El nou entrenador de l’equip blanc-i-blau –el tercer d’aquesta temporada– entén que el cuer de la Lliga, amb només dues victòries en 18 jornades, no té temps a perdre i ha volgut posar fil a l’agulla de seguida. Va ser presentat dilluns i la de l’1 de gener ja és la seva quarta sessió amb la plantilla; vol esprémer la setmana per estar al cas de les condicions dels seus futboliste­s i explicar les seves idees.

Abelardo vol treure partit d’aquesta feina extra, ja que el Barcelona no tindrà tota la plantilla disponible fins avui a la tarda; per tant, Valverde només tindrà dos entrenamen­ts amb tots els futboliste­s abans del derbi.

Bon motivador, com van demostrar les temporades a l’Sporting i l’Alabès, l’exdefensa asturià pretén sorprendre el líder en el primer partit de l’any. Ja ho va deixar clar en la primera roda de premsa, quan va recordar que falten per disputar-se 20 jornades, comptanthi el derbi.

A Abelardo no li prova enfrontar-se des de la banqueta al seu exequip, ja que ha perdut els sis partits contra el Barça, amb només dos gols a favor i 21 en contra. L’Espanyol fa dos mesos que no guanya a la Lliga, des del 27 d’octubre al Llevant (0-1) –l’última vegada que també va deixar la porteria a zero–, i encara no ha donat cap alegria a la seva afició al RCDE Stadium.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain