La Vanguardia (Català)

Rivera i Malú, adeu a un any de “contrastos”

La parella dona la benvinguda al 2020 amb missatges especials

- ALBERT DOMÈNECH

Ja se sap que amb l’inici d’un any nou és un bon moment per repassar el que ha donat de si la vida d’un mateix els últims 365 dies, i també per portar a col·lació els propòsits que puguem tenir per a un futur immediat. Això és el que han fet per separat, i a través de les xarxes socials, una de les parelles de moda a Espanya, Malú i Albert Rivera, que esperen el primer fill per a aquest 2020. El text que ha escrit l’expolític –que ha qualificat el 2019 com un any de contrastos– ha estat especialme­nt significat­iu: “He viscut moments meravellos­os i inoblidabl­es, i d’altres de durs i tristos. He deixat la política després de més d’una dècada servint els espanyols. No ha estat fàcil. Trobo a faltar molta gent bona. Però també he fet 40 anys, he gaudit de la meva vida sentimenta­l i familiar, tornaré a ser pare d’aquí uns mesos i miro cap al futur amb ganes i sense por”, assegurava Rivera a la seva publicació d’Instagram.

Conclou el text desitjant a tots els seus seguidors un bon any amb un missatge positivist­a: “Dono gràcies a la vida per permetre’m ser feliç. Donem la benvinguda al nou any estrenyent-nos les mans i amb un somriure”.

“Tanco aquest any amb una de les coses més boniques que em podia portar la vida: crear vida”, diu Malú

Al seu torn, la cantant va decidir donar la benvinguda al nou any a les xarxes socials publicant una fotografia sobre l’escenari: “Em quedo amb aquesta imatge del 2019 que m’ha fet somriure tant, fins i tot durant els moments no tan bons...”, assegura la intèrpret a la publicació, en què també es refereix a l’arribada de la criatura: “Un any ple de sentiments contraposa­ts, moments preciosos i moments molt difícils... Però tanco aquest any amb una de les coses més boniques que em podia portar la vida: crear vida...”. La cantant madrilenya acabava el missatge centrantse en el futur: “Ara miro cap aquest nou any amb tot el que he après a les meves mans, amb tota la força i les ganes desitjant que us porti el millor i molta salut, que amb salut no hi ha res que se’ns posi al davant!”. La parella va anunciar l’embaràs a començamen­ts de desembre amb una tendra foto de les seves mans entrellaça­des agafant un xumet.

 ?? EUROPA PRESS ENTERTAINM­ENT / GETTY ?? L’expolític i la cantant van anunciar l’embaràs al desembre
EUROPA PRESS ENTERTAINM­ENT / GETTY L’expolític i la cantant van anunciar l’embaràs al desembre

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain