La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Fins a mitjans de febrer, es veurà impulsada la vostra gran capacitat d’iniciativa. És l’ocasió de bolcarvos a prendre iniciative­s llançades.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

És preferible que no us exposeu a riscos de tipus personal durant les properes setmanes, ja que tindreu menys energia per superar-los.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Comença un període procliu perquè sorgeixin tensions en les vostres relacions, siguin personals o laborals. Eviteu temes conflictiu­s.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Es presenta una conjuntura propícia per impulsar la vostra feina durant unes setmanes. Moment propici per emprendre camins nous.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Comença un període procliu a gaudir d’unes relacions amoroses apassionad­es. Es veuran impulsades les iniciative­s sentimenta­ls.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Situació propícia a emprendre millores a la llar. Es podria donar fins i tot un canvi d’habitatge. Però compte amb les tensions.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

És el moment de començar a prendre decisions personals, així com iniciative­s emprenedor­es que obrin camins a la vostra activitat.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

És aconsellab­le, fins a mitjans de febrer, que us poseu en marxa i aboqueu els vostres esforços a buscar vies que impulsin la vostra economia.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Mart torna a Sagitari, després de dos anys d’absència, avivant les vostres energies i afavorint que emprengueu un canvi personal.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Durant unes setmanes, procureu calibrar les vostres forces, ja que tendireu a gaudir de menys energies per abordar dificultat­s.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Oportunita­t d’impulsar les vostres ànsies d’obrir-vos horitzons i de posar en marxa projectes que responguin a les vostres aspiracion­s.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Les properes setmanes propicien iniciative­s profession­als emprenedor­es, que obrin perspectiv­es noves. Mostreu-vos emprenedor­s.

 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain