La Vanguardia (Català)

“La vida sense en B és un camí incert”

Irina Shayk parla per primera vegada de la ruptura amb Bradley Cooper

-

Van protagonit­zar una de les ruptures més sonades de l’any passat. Irina Shayk i Bradley Cooper van ser parella durant quatre anys i van tenir una filla, que ara té dos anys. Mentre van estar junts no van parlar mai en públic de la seva relació, i quan es van separar, menys. Ara la model russa, de 34 anys, ha trencat aquest silenci i ha parlat per primer cop de la ruptura amb l’actor de Hollywood, de 44 anys. En una entrevista a l’edició britànica de Vogue, Shayk ha confessat: “La meva vida sense B. [Bradley] és un camí incert i del tot desconegut”.

La parella va anunciar la separació al juny, després d’uns quants mesos de rumors de crisi que es van veure alimentats per l’estreta amistat entre Bradley Cooper i Lady Gaga arran de la seva pel·lícula Ha nascut una estrella. Durant l’actuació que van protagonit­zar a la gala dels Oscars de l’any passat es van reforçar els rumors d’una relació amorosa. Posteriorm­ent els artistes van confirmar que entre ells no hi havia hagut cap aventura i que deixaven creure al públic el que volia creure.

“Hem tingut molta sort d’haver tingut el que vam tenir junts”, continua la model. I afegeix: “Crec que en totes les bones relacions sentimenta­ls ofereixes el millor i el pitjor de tu mateix. Així és com funciona la naturalesa humana. Per això dues grans persones no són necessària­ment una gran parella”, conclou.

El que al principi semblava una separació amistosa, ja que de seguida tots dos van estar d’acord a compartir la custòdia de la petita Lea de Seine i fixar com a lloc de residència Nova York, amb el pas dels mesos es van anar sabent detalls que revelaven que la ruptura no havia estat tan idíl·lica. A finals d’agost van coincidir a l’aeroport d’Eivissa, on en pocs minuts es van intercanvi­ar la nena, que havia passat uns dies amb la seva mare i tornava amb el seu pare a Los Angeles. Segons les imatges que van captar el moment, la model i l’actor amb prou feines es van dirigir la paraula.

A la mateixa entrevista Shayk també parla de les dificultat­s de ser mare soltera. “És complicat trobar l’equilibri entre ser mare soltera i ser una dona treballado­ra que es guanya la vida. De debò, encara hi ha dies que m’aixeco i penso: ‘Déu meu, no sé què he de fer; m’estic enfonsant”, se sincera.

L’actor i la model van començar la relació el 2015, poc després que ella trenqués amb el llavors jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo –una relació sota la sospita de ser en realitat un contracte de promoció mútua– i ell confirmés la seva ruptura amb la model britànica Suki Waterhouse, amb qui va sortir durant dos anys, malgrat la diferència d’edat entre ells: ella en tenia 23 i ell 40. Abans l’actor també va mantenir una relació de dos anys amb Renée Zellweger des del juliol del 2009 al març del 2011, i amb Zoe Saldana el 2012, i el 2006 va estar casat cinc mesos amb l’actriu i ballarina dels Estats Units Jennifer Esposito, que, després de separar-se, va dir d’ell que era un “arrogant i un mestre de la manipulaci­ó”.

“Hem tingut molta sort d’haver tingut el que vam tenir junts”, assegura la model nascuda a Rússia

 ?? CHARLES PLATIAU / REUTERS ?? Mare treballado­ra
La model va ser a l’última desfilada de Jean Paul Gaultier, que es va tenir lloc el 22 de gener a París
CHARLES PLATIAU / REUTERS Mare treballado­ra La model va ser a l’última desfilada de Jean Paul Gaultier, que es va tenir lloc el 22 de gener a París

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain