La Vanguardia (Català)

Alejandro Sanz consolida la nova edició del Polo Music

El festival de CaixaBank arrencarà al maig amb Juan Magán

-

Per segon any el Club de Polo tornarà a acollir el CaixaBank Polo Music Festival, una proposta que arrencarà el 22 de maig amb un concert de Juan Magán i que acabarà amb dos concerts consecutiu­s d’Alejandro Sanz els dies 6 i 7 de juny.

En una nota informativ­a feta pública ahir a la tarda, l’organitzac­ió va recordar que el cicle de concerts està organitzat per Clipper’s Live i GTS i patrocinat per CaixaBank, amb la vocació d’aplegar els millors artistes estatals i internacio­nals del panorama musical actual en una programaci­ó estable i de qualitat. La primera edició, qualificad­a d’exitosa per l’organitzac­ió, va aplegar 7 concerts (dos de Pablo López, The Original Alan Parsons Project Band, Ana Guerra, Miguel Poveda, Luz Casal, David Bisbal) i 13.139 espectador­s, tot i que va haver de cancel·lar el del seu cap de cartell, Jason Derulo.

Amb aquests criteris, els noms que completen la nova edició del festival són Hombres G (28 de maig), Antonio José (29 maig), Sofía Ellar (30 de maig), Aitana (2 de juny), Lighthouse Family (3 de juny), Ara Malikian (4 de juny) i l’espectacle Maestro (5 de juny). Tots els concerts tindran com a únic escenari el Reial Club de Polo de Barcelona, amb dos formats: grada i pista amb capacitat per a 4.272 persones i grada i platea amb 2.810 localitats.

La llista d’artistes abraça un ampli espectre, començant pel versàtil Juan Magán, responsabl­e d’una llarga col·lecció de hits que l’han col·locat en nombroses ocasions al #1 de descàrregu­es i al top de les llistes radiofòniq­ues, o l’esmentat Alejandro Sanz, que acaba de rebre un nou Grammy al millor àlbum pop llatí per #ElDisco.

A més d’ells, la veterana banda Hombres G, liderada per David Summers, i amb més trenta anys a la carretera; el també megavendes Antonio José, que estarà en ple Antídoto Tour, la seva proposta més ambiciosa fins ara; la brillant compositor­a i cantautora Sofía Ellar, de qui hem pogut gaudir per exemple al Razzmatazz; l’artista revelació Aitana, amb una projecció espectacul­ar, o el tant heterodox com polivalent Ara Malikian, que portarà al Polo la gira The royal garage.

Sens dubte tindrà interès afegit el retrobamen­t amb la banda britànica Lighthouse Family, després d’una aturada de gairebé vint anys, i amb l’espectacle Maestro (que al seu dia es va poder veure en el Liceu), que repassa la història de la música electrònic­a dels últims 30 anys barrejant imatges de la cultura de club, una orquestra simfònica i músics de música dance en directe.

Els subscripto­rs de La Vanguardia podran comprar les entrades dels concerts d’aquesta nova edició a partir del dilluns 3 de febrer, amb un descompte del 15 per cent.

 ?? JUANJO MARTÍN / EFE ?? Alejandro Sanz a la recent entrega dels nous premis Odeón de la música
JUANJO MARTÍN / EFE Alejandro Sanz a la recent entrega dels nous premis Odeón de la música

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain