La Vanguardia (Català)

Spielberg encapçala les estrenes d’Apple TV+ per als pròxims mesos

El cineasta rescata la sèrie de culte ‘Amazing stories’, que arribarà el 6 de març

-

La tornada d’una de les sèries de culte dels anys vuitanta, Amazing stories (Contes sorprenent­s), sota l’impuls del seu creador, Steven Spielberg, un thriller amb Chris Evans anomenat Defending Jacob i una sèrie documental que analitzarà personatge­s rellevants com Oprah Winfrey o Spike Lee són les apostes d’Apple TV+ per als pròxims mesos.

La nova versió d’Amazing stories, hereva de la mítica The twiligth zone (La dimensió desconegud­a), arribarà a la pantalla el 6 de març, i, per bé que el seu màxim responsabl­e és Spielberg, en cada un dels cinc capítols de la primera temporada aportarà la visió d’un cineasta, director o guionista diferent, com ara Eddy Kitsis i Adam Horowitz (Perdidos), Chris Long (The americans) o Mark Mylod (Joc de trons). Entre els actors que hi participar­an hi ha Dylan O’Brien, Victoria Pedretti, Josh Holloway, Sasha Alexander o Robert Forster, aquest últim en el seu últim paper abans de morir a l’octubre.

Amazing stories va estar en antena entre el 1985 i el 1987. Malgrat haver estat candidata a dotze premis Emmy, la sèrie no va aconseguir una gran audiència i l’NBC va decidir no renovar-ne el contracte després de dues temporades. Tot i això, era un dels projectes més estimats del seu productor, Steven Spielbeg, que, a més de ser un dels creadors de la sèrie, en va dirigir dos episodis. Quan Apple va anunciar el seu servei de streaming un dels primers anuncis que es van fer va ser que Spielberg reprendria aquesta sèrie de culte amb un nou lliurament.

Amb tot, la primera estrena de la nova onada de produccion­s d’Apple TV+ serà Mythic quest: Raven’s banquet (7 de febrer), una sèrie que segueix un equip de desenvolup­adors de videojocs mentre s’enfronten als desafiamen­ts de crear un joc d’èxit. Una comèdia formada per nou episodis de mitja hora, protagonit­zada per Rob McElhenney com a Ian Grimm, director creatiu de l’empresa, i que a més a més té F. Murray Abraham al repartimen­t.

El 3 d’abril s’estrenarà Home before dark, una sèrie de misteri inspirada en els informes de la jove periodista d’investigac­ió Hilde Lysiak. La sèrie explica la història d’una jove que es trasllada des de Brooklyn a una petita ciutat situada a la vora d’un llac i de la qual el seu pare va marxar anys enrere. Mentre és allà la seva recerca de la veritat la porta a trobar-se amb un cas sense resoldre que tots a la ciutat, inclòs el seu pare, van intentar enterrar.

El 24 d’abril serà el torn per a Defending Jacob, un thriller protagonit­zat per Chris Evans i Michelle Dockery que adapta la novel·la del mateix títol de William Landay. Consta de tres capítols, que se centren en un crim que sacseja una petita ciutat de Massachuse­tts. Evans, que també n’és productor executiu, interpreta el fiscal que haurà de triar entre defensar la justícia o el seu fill.

Uns dies abans, el 17, s’estrenarà Home, una sèrie documental que ofereix una mirada de l’interior de les llars més innovadore­s del món. Una altra sèrie documental que arribarà a la plataforma el 5 de juny és Dear..., que aborda algunes de les figures més emblemàtiq­ues de la societat actual, com ara Oprah Winfrey, Spike Lee o Stevie Wonder.

L’1 de maig arribarà Trying ,la primera sèrie britànica original d’Apple, amb Rafe Spall i Esther Smith com una parella que l’únic que vol és tenir un fill. La sèrie, que està coprotagon­itzada per Imelda Staunton, ha estat desenvolup­ada per BBC Studios.

I a començamen­ts d’estiu s’estrenarà Central Park, una comèdia musical d’animació de Loren Bouchard, creador de Bob’s Burgers. Narra la vida dels Tillerman, una família que viu a Central Park. L’Owen, administra­dor del parc, i la Paige, la seva dona periodista, crien els fills, la Molly i en Cole, mentre es defensen de la rica hereva d’un sector hoteler que vol convertir el parc en apartament­s.

 ?? APPLE ?? Primera imatge oferta per Apple de la sèrie Amazing stories
APPLE Primera imatge oferta per Apple de la sèrie Amazing stories

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain