La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Jornada en què agafa rellevànci­a la tendència a una certa incertesa econòmica. Convé que sigueu molt previngut en diners.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

La conjunció de la Lluna amb Urà a Taure destaca la necessitat de dur a terme un gran canvi de vida. Però procureu cuidar-vos.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

En aquesta època podríeu veureus abocat a problemes inesperats. És important que eviteu situacions de risc i que vigileu la salut.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Agafa rellevànci­a en aquesta jornada la possibilit­at d’un projecte interessan­t per a les vostre aspiracion­s, de caràcter creatiu i innovador.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

És una època propensa a la inestabili­tat pel que fa a la vostra projecció profession­al. Però també podeu tenir una gran ocasió.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Facilitats per aconseguir i expressar idees i projectes avantguard­istes, que tendiran a obrir-vos horitzons molt interessan­ts.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Agafen rellevànci­a avui situacions que poden portar trastorns tant personals com en el camp econòmic. Eviteu riscos.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

En cas d’inestabili­tat en les vostres relacions, feu atenció en dies com avui, ja que els problemes poden desencaden­ar una crisi.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Potser, la vostra feina es veu sotmesa als vaivens. No és qüestió de buscar seguretat, sinó d’agafar alguna ocasió creativa.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

És un període molt favorable a l’amor, amb possibilit­at d’un gran enamoramen­t sobtat, sobretot en dies com avui. Obriu bé els ulls.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Situació favorable a grans canvis que afectin l’habitatge o fins i tot al lloc de residència. Feu atenció a la família.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Jornada en què es veu molt afavorida la vostra gran inspiració actual. Aprofiteu les facilitats per expressar la vostra creativita­t.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain