La Vanguardia (Català)

Netflix anuncia un concurs musical i un documental de ‘La casa de papel’

La plataforma, a més, presenta cinc novetats en matèria de ficció

- FRANCESC PUIG

Pròximamen­t Netflix estrenarà un concurs musical i un documental sobre La casa de papel, segons va anunciar la plataforma aquesta setmana juntament amb una bateria de novetats en ficció original que arribaran els pròxims mesos. Entre aquestes novetats destaquen la primera sèrie de Daniel Sánchez Arévalo, encara sense títol; la sèrie Jaguar, amb Blanca Suárez, i les pel·lícules Amor de madre, Fuimos canciones i un nou llargmetra­tge de Dani de la Orden, encara també sense títol.

L’aposta per l’entretenim­ent musical arriba a Netflix amb A cantar, presentat per Ricky Merino, un concurs en què sis participan­ts posaran a prova les seves habilitats interpreta­nt cançons conegudes. El premi és un pot de fins a 30.000 euros que s’anirà acumulant a mesura que demostrin qui és el que afina més i superin diferents fases.

El 3 d’abril, juntament amb l’estrena de la quarta part de La casa de papel, arribarà a la plataforma una pel·lícula documental que explora el fenomen mundial en què s’ha convertit aquesta sèrie, creada per Álex Pina.

La que serà la primera sèrie de Daniel Sánchez Arévalo actualment està en fase de desenvolup­ament. Es tracta d’“una emocionant història d’amistat i superació”, segons ha avançat la plataforma.

Després del pròxim final de Las chicas del cable, Blanca Suárez continuarà lligada a Netflix gràcies a Jaguar, una nova sèrie produïda per Bambú, ambientada als anys seixanta, quan Espanya acollia centenars de nazis refugiats després de la Segona Guerra Mundial. Suárez dona vida a una jove espanyola que va aconseguir sobreviure al camp d’extermini de Mauthausen i que va darrere la pista de Skorzeny, conegut com l’home més perillós d’Europa.

Netflix també ha anunciat tres pel·lícules noves. La primera és Amor de madre, dirigida per Paco Caballero i protagonit­zada per Carmen Machi i Quim Gutiérrez, que interpreta un jove que acaben de deixar plantat a l’altar. Per si això fos poc, la seva mare decideix acompanyar-lo a la lluna de mel perquè no perdi els diners del viatge. Mentre ell se sent un desgraciat, ella gaudeix de les millors vacances de la seva vida.

Al seu torn, el director Dani de la Orden té un nou projecte que gira al voltant de la relació entre l’Adri (Álvaro Cervantes) i la Carla (Susana Abaitua). La història comença quan l’Adri decideix internar-se voluntària­ment al centre psiquiàtri­c on viu la Carla amb l’objectiu de retrobar-se amb ella després d’una màgica nit plegats.

Fuimos canciones tanca aquest lot de novetats. Veurà la llum el 2021 i és fruit del treball de l’adaptació de la bilogia Canciones y recuerdos d’Elísabet Benavent.

 ?? NETFLIX ?? Ricky Merino és el presentado­r del nou concurs musical A cantar
NETFLIX Ricky Merino és el presentado­r del nou concurs musical A cantar

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain