La Vanguardia (Català)

L’Espanyol fitxa Oier i eleva la despesa a 40 milions

-

En l’intent de fer front als perills del descens, l’Espanyol ha tirat la casa per la finestra en aquest mercat d’hivern. A les incorporac­ions de Raúl de Tomás, Embarba i Cabrera, ahir el club hi va afegir el fitxatge del porter Oier Olazábal, de manera que les inversions del club s’eleven als 40,5 milions d’euros.

L’Espanyol ha acordat amb el Llevant un traspàs per 1,5 milions d’euros per Oier, suplent d’Aitor Fernández a l’equip de Paco López. L’operació respon a la idea de la secretaria tècnica de disposar d’un recanvi de garanties per a Diego López. Després de set anys al filial del Barcelona, amb incursions al primer equip, Oier, de 30 anys, ha militat les últimes sis temporades al Granada, la Reial Societat i el Llevant.

“Ho vaig dir abans que fitxessin ningú, i ara, amb els reforços, la competitiv­itat del bloc ha crescut. Estic molt content de com treballen els futboliste­s”, va assegurar Abelardo Fernández.

Fora dels despatxos, l’Espanyol obrirà avui la 22a jornada de la Lliga (13.00 h) a Granada, a la recerca de prolongar la sèrie de tres partits puntuant en coincidènc­ia amb l’arribada del tècnic asturià a la banqueta de Cornellà. “La permanènci­a no s’aconseguir­à en cinc o sis jornades; ens hi hem d’esforçar molt. Les sensacions de l’equip han estat molt positives fins ara. Tots els partits els defensarem amb dents i ungles”, va avisar ahir Abelardo.

En la convocatòr­ia de 19 futboliste­s no hi ha Marc Roca, suspès per acumulació d’amonestaci­ons, ni Bernardo, baixa d’última hora per unes molèsties físiques. Abelardo no creu que la factura física de la Copa del Rei afecti un Granada que dimecres es va classifica­r amb una victòria in extremis a la pròrroga a Badajoz. “On no arribi el físic que hi arribi la força mental”, va proclamar l’entrenador, Diego Martínez, que es va declarar optimista respecte de la situació del Granada, que es dirigeix cap a l’objectiu de la permanènci­a amb 12 punts més que l’Espanyol.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain