La Vanguardia (Català)

Avís per a navegants

-

Ara ja hi ha indicis de quina serà la sentència per al major Trapero i els seus companys de judici i, malauradam­ent, no sembla pas que hagi de ser exculpatòr­ia.

Ha quedat ben clar que el major no era independen­tista, que de fet treballava per mantenir Catalunya dins l’Estat i sembla que aquest fet l’hauria d’exonerar però, ai las!, això segurament no passarà perquè forma part de la policia catalana, els Mossos; és un bon profession­al com es va manifestar el 17 d’agost del 2017 i, per sobre de tot això, és català.

Segurament el major Trapero és ingenu, tal com ho són molts dels catalans no independen­tistes, que es pensen que la repressió no té res a veure amb ells. Però no és pas així. Quan des de l’Estat no s’inverteix en infraestru­ctures a Catalunya, ens afecta a tots; quan es descapital­itza el Govern i se li impedeix gestionar amb generosita­t sanitat i educació, ens afecta a tots; quan amb el 155 es va deixar pràcticame­nt sense cap ajuda econòmica molts dels serveis socials que treballen a Catalunya, va afectar a tothom que necessités aquests serveis...

Defensar un Estat que governa contra els seus ciutadans no és cap bon negoci per a ningú. Teresa Calveras

Barcelona

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain