La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Feu atenció durant aquesta jornada a la vostra economia, ja que alguns problemes us poden desequilib­rar el pressupost.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

La Lluna a Taure, favorable amb Neptú, us permetrà treure el millor partit, sobretot personal, d’un projecte gran i interessan­t.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Teniu la possibilit­at d’encarrilar favorablem­ent un afer problemàti­c, potser personal. Disposareu d’un gran suport, potser profession­al.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

Convé que us aboqueu a encaminar i expandir un interès personal. És el moment que hi apliqueu la vostra gran inspiració actual.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Si en teniu la possibilit­at, procureu conrear relacions de caràcter profession­al o social per abordar una inversió econòmica complicada.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

Si passeu per dificultat­s en la relació de parella, aprofiteu la jornada per abordar-les, ja que regnarà l’entesa.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Aquesta jornada procureu cuidar més atentament la salut i el benestar. D’altra banda, us convé prudència en temes de diners.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

La parella es mostrarà molt receptiva respecte a una qüestió molt important dels fills. És el moment de compartir activitats creatives.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

En cas que patiu algun trastorn de salut, podreu comptar amb el suport dels vostres, encara que sigui una època de dificultat­s.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Aprofiteu les facilitats que se us oferiran en aquesta jornada per expressar la vostra gran inspiració mitjançant alguna activitat creativa.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Es veurà afavorida una qüestió familiar o en benefici de la llar, potser gràcies als recursos d’una important operació econòmica.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Neptú a Peixos, favorable amb la Lluna, impulsa la vostra capacitat de comunicaci­ó. Aprofiteu-ho per expressar idees i vivències.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain