La Vanguardia (Català)

Cerezo: “Ha estat un penal clar; no hi ha hagut justícia”

- CARLOS NOVO

El president de l’Atlètic, Enrique Cerezo, es va queixar a la llotja de l’arbitratge que va afectar el seu equip i en particular l’acció del possible penal de Casemiro a Morata la primera part: “Per mi ha estat penal clar de Casemiro a Morata. Si hi ha el VAR és perquè hi hagi justícia i claredat, i no hi ha hagut justícia ni claredat. Ni tan sols s’han molestat a anar a veure-ho. Llavors per a què hi és el VAR? Ja sabem que costa molt xiular un penal”.

Cerezo va negar que la derrota posi en perill el càrrec de Simeone. “El Cholo està tan fort com sempre”, va afirmar, i es va queixar de l’entorn de Cavani, que a parer seu ha impossibil­itat el fitxatge del davanter uruguaià aquest mercat d’hivern: “Em sembla una vergonya la situació d’alguns jugadors amb els seus agents i els seus familiars. Nosaltres no estem perquè ens atraquin”. L’Atlètic va arribar a oferir al PSG 15 milions, però el club francès n’exigia com a mínim 20 per un jugador que acaba contracte el 30 de juny.

Simeone, sancionat amb una targeta groga per haver protestat durant el partit, no va fer tanta sang com Cerezo amb la jugada del possible penal que no van xiular: “Jo no ho he vist. Per això hi ha el VAR, l’àrbitre i el quart àrbitre”.

El Cholo va voler transmetre un missatge de confiança: “Esclar que estic preocupat, però tenim una plantilla competitiv­a i segurament arribarem als objectius que necessitem”.

Per part del Madrid Emilio Butragueño, el seu portaveu oficial, no va voler entrar en la polèmica, tot i que altres vegades també s’ha queixat del videoarbit­ratge: “El VAR és una eina molt útil i el que cal fer és aplicar-la bé”. El possible penal de Casemiro? Això ho deixo per a vosaltres”, va comentar tot esquivant la pregunta.

Zidane tampoc no va voler comentar la jugada. El francès es va atribuir la responsabi­litat del mal joc del seu equip el primer temps: “El responsabl­e del que ha passat la primera part soc jo. No m’agrada fer canvis al des

ZINÉDINE ZIDANE El responsabl­e del que ha passat la primera part soc jo: no m’agrada fer canvis al descans” Gareth Bale estava disponible, però en vaig triar un altre: està implicat en l’equip i hi comptaré fins al final de temporada”

cans, però calia fer alguna cosa. Podia haver canviat dos jugadors més, perquè no m’ha agradat gens el que hem fer la primera part”, va dir.

L’entrenador francès tampoc no va voler donar gaires explicacio­ns sobre l’absència de Gareth Bale, fora de la llista per tercer partit consecutiu: “Estava disponible i en vaig triar un altre, però està implicat en l’equip i hi comptaré fins al final”.

Zidane se’n va anar “amb bones sensacions després d’un partit molt difícil”. “Hem estar molt concentrat­s amb pilota i sense pilota, i el segon temps hem obert bé el camp. Això [el campionat]) és molt llarg”.

DIEGO SIMEONE Esclar que hi ha preocupaci­ó, però tinc una plantilla molt competitiv­a i arribarem als objectius necessaris” A Morata l’he retirat perquè tenia un cop important i no sabia si estava lesionat, per això he decidit que sortís”

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain