La Vanguardia (Català)

Campos plora a televisió quan recorda Edmundo

-

María Teresa Campos està passant una mala època personal després de la ruptura sentimenta­l amb l’humorista Edmundo Arrocet. La presentado­ra va anar aquest cap de setmana al programa de Telecinco Sábado Deluxe, que presenta Jorge Javier Vázquez, per parlar sobre la polèmica desavinenç­a amb el xilè, que la va deixar amb un missatge de WhatsApp. Campos, visiblemen­t emocionada i dolguda, va voler demanar tranquil·litat per a la seva vida després dels fets. “La vida et canvia, he volgut parlar avui aquí i amb tu, perquè vull demanar tranquil·litat, em fan moltes preguntes i ja m’està fent mal a la salut”, va confessar la matriarca de la família sense poder reprimir les llàgrimes.

La veterana presentado­ra de 78 anys tornava a trepitjar el plató de televisió en què va treballar tant temps, cosa que tampoc no va ajudar a l’hora d’explicar l’angoixa per la qual està passant. “Demano de tornar a la normalitat de la meva vida. Jo ja no tinc relació amb aquesta persona”, insistia, alhora que demanava respecte per part dels mitjans de comunicaci­ó.

“Tenia por que em provoqués una depressió, però ja no la tindré”, també va confessar a Jorge Javier Vázquez amb la veu tremolosa. Després d’un discussió sense importànci­a, el que era la seva parella fins aleshores li va escriure: “Teresita, me’n vaig...”, a través d’un missatge amb què s’acabava de manera definitiva la seva relació. Trencada de dolor, la presentado­ra va revelar que va anar fins a l’estació de l’AVE per buscar-lo i que li donés una explicació, i també que va passar “diversos dies plorant sense comprendre res”. / Redacció

 ?? MEDIASET ?? María Teresa Campos
MEDIASET María Teresa Campos

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain