La Vanguardia (Català)

Esperpent amb el VAR i pas endavant del Girona a Fuenlabrad­a

-

Tres mesos després de la seva última victòria a domicili, al camp de l’Extremadur­a (1-3), un Girona ambiciós va fer ahir un pas endavant i es va imposar a Fuenlabrad­a gràcies a un magnífic gol de Stuani al començamen­t del matx. El davanter uruguaià va aixecar amb qualitat i sang freda la pilota per damunt del porter després d’una passada vertical de Gumbau. El públic del Fernando Torres va reclamar la intervenci­ó del VAR perquè va considerar que el migcampist­a va fer servir la mà en el control previ a l’assistènci­a. Però el VAR no va entrar en escena fins a la segona part per donar lloc a un episodi esperpènti­c.

Granell va rebre una entrada temerària de Cristóbal al mig del camp en una pilota dividida i el jugador del Fuenlabrad­a va ser expulsat. Al cap d’uns minuts, després d’observar la jugada al monitor, l’àrbitre es va retractar i va deixar l’incident en groga. Els auxiliars del Fuenlabrad­a

van haver d’anar a buscar el jugador al vestidor perquè es reintegrés al partit. Tot just després d’entrar al camp, Cristóbal es va encarar amb Granell, es van desafiar cap contra cap i el col·legiat va repartir una groga per a cadascun. Era la segona de Cristóbal, que va haver de tornar cap al vestidor.

En un partit trepidant, el Girona va aconseguir deixar la porteria a zero després de nou partits, en bona part gràcies a les intervenci­ons de Riesgo, en un estadi on només havia guanyat l’Albacete. “La victòria ens dona un impuls més. Pel camp, pel fet d’haver superat un rival directe i pel goal average. Hem fet un cop de puny sobre la taula i estic molt content per l’actitud de l’equip”, va concloure el tècnic, Pep Lluís Martí.

?? TWITTER ?? Els jugadors del Girona celebrant la seva primera victòria a domicili en tres mesos
TWITTER Els jugadors del Girona celebrant la seva primera victòria a domicili en tres mesos