La Vanguardia (Català)

Mourinho desmoralit­za el City

Bergwijn, nou fitxatge del Tottenham, marca després de l’expulsió de Zíntxenko

- CARLES RUIPÉREZ

Mourinho va deprimir Guardiola. Les poques esperances que el City tenia a la Premier es van quedar ahir a l’estadi del Tottenham. Els citizen volien competir al campionat per arribar de la millor manera a la seva eliminatòr­ia contra el Madrid a la Champions. Ara bé, amb una nova derrota, la sisena, es queden a 22 punts del Liverpool. Berwijn i Son van liquidar l’emoció a Anglaterra.

Onze contra onze, el City no va poder doblegar el Tottenham. Deu contra onze, els spurs no van tenir compassió de la inferiorit­at dels citizen. No és el millor preludi per anar al Bernabeu el dia 26. Malgrat estar classifica­ts per a la final de la Copa de la Lliga, els de Guardiola van tornar a ensenyar mancances en un partit gran. I, amb tot a favor, el seu arxienemic no va perdonar.

Mourinho no vol, l’hi obliguen. El portuguès vol canviar, s’intenta reformar. Però li és impossible. Sembla que el busquen, que el volen treure de polleguera. El futbol i els arbitratge­s gairebé el provoquen. L’hi serveixen en safata. I així és normal que salti. Fa el gest de les ulleres al quart àrbitre quan Sterling només veu groga per una falta duríssima a Dele Alli. I quan Mike Dean, a instàncies del VAR, assenyala penal un minut i mig després que Agüero hagi caigut en una lluita amb Aurier, el portuguès es deixa caure al seient, al·lucinant.

El cas és que Lloris va aturar la pena màxima a Gündogan. El refús, però, el va recollir Sterling, que va xocar amb el porter francès. L’extrem demanava penal i es va muntar un gran sidral, com en els vells Barça-Madrid de l’època de Mou. Entre empentes, el vídeo va decidir que no hi havia falta.

Després del descans sí que va veure la vermella Zíntxenko per tallar una contra. Un minut després va arribar el gol de volea de Bergwijn, fitxat per 32 milions i que va fer les delícies de la seva nova afició. El City va quedar noquejat i Son ho va aprofitar per sentenciar el partit.

 ?? DAVID KLEIN / REUTERS ?? Sterling i Lloris s’encaren
DAVID KLEIN / REUTERS Sterling i Lloris s’encaren

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain