La Vanguardia (Català)

Els veïns d’una illa de l’Eixample s’uneixen com mai

-

Ens agradaria compartir la nostra experiènci­a amb el confinamen­t. Represente­m els veïns de l’interior d’illa de Bailèn, Aragó, València i passeig Sant Joan, a Barcelona”, expliquen Guillermo Krauel i Diego Díez. “Després de gairebé 15 dies tancats a casa, i veient cada dia els mateixos veïns des de la terrassa aplaudint a les 20 hores, la meva parella i jo vam decidir buscar una manera d’unir-los a tots per generar més comunitat”, expliquen. “Per això vam obrir un perfil a Instagram i Twitter (@illaeixamp­le) i vam penjar un cartell a la nostra terrassa”, expliquen abans de destacar que “ja estem connectats més de 80 veïns i continuem creixent gràcies a l’ajuda de tots ells, que pengen cartells a les terrasses per arribar a tots els racons de l’illa”.

“Increïble! Dissabte vam fer un vermut 360 graus per veure l’illa des de tots els angles i vam cantar tots junts el Moltes felicitats a una veïna; avui ens hem compartit receptes de cuina, i ara ja ens saludem cada nit”, remarquen en

Guillermo i en Diego. “La cosa no s’acaba aquí, i tenim previst anar fent activitats al llarg de les setmanes que ens queden”, asseguren. “En temps de distància social, els veïns de la nostra illa ens hem ajuntat encara més, i això és una cosa meravellos­a en uns dies tan durs...”, destaquen els promotors d’aquesta acció, que demostra com la crisi ha enfortit els lligams veïnals.

 ?? GUILLERMO KRAUEL I DIEGO DÍEZ / @ILLAEIXAMP­LE ?? L’illa de cases de l’Eixample on els veïns s’han unit
GUILLERMO KRAUEL I DIEGO DÍEZ / @ILLAEIXAMP­LE L’illa de cases de l’Eixample on els veïns s’han unit

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain