La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Mercuri a Àries, desfavorab­le amb Júpiter, indica la tendència a una certa desorienta­ció profession­al. Conreeu el realisme.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Inclinació a un to psíquic una mica baix. Procureu evitar situacions d’estrès i busqueu estones de descans i de relaxació.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

La Lluna a Bessons encoratja a prendre decisions personals. Però no compteu amb uns recursos econòmics per a un interès personal.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Disposeu de recursos econòmics per afrontar algunes dificultat­s. Ara bé, us podria fallar el suport d’una col·laboració.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Malgrat les dificultat­s en les vostres relacions, suport a favor d’un interès personal. Però eviteu tractar relacions laborals.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Prudència, ja que un assumpte beneficiós per als fills pot generar excessives despeses. Procureu administra­r-vos.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Atenció a la parella, ja que pot no mostrar-se gaire receptiva respecte a un tema familiar, encara que sigui molt favorable.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Malgrat ser un moment difícil per a la família, comptareu amb el seu suport en l’àmbit econòmic. Eviteu tractes de tipus laboral.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Excel·lent jornada per a determinac­ions en benefici de la vida de parella. Però compte amb els diners en relació amb els fills.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Júpiter a Capricorn, desfavorab­le amb Mercuri, aconsella prudència, però amb actitud diplomàtic­a, respecte un dels vostres.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Saturn a Aquari, favorable amb Mercuri, indica que les vostres actituds, positives i pràctiques, seran beneficios­es per als fills.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Compte amb les despeses generades per un projecte interessan­t per a les vostres aspiracion­s. En canvi, suport en assumptes familiars.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain