La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Comença a acusar-se més la inestabili­tat econòmica; la vostra situació pot canviar: us podeu fer ric o patir una gran pèrdua.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

La conjunció Sol-Urà a Taure aviva la vostra necessitat d’un canvi personal que us permeti una llibertat més gran, però vigileu la salut.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Durant unes setmanes s’accentuarà l’exigència d’afrontar dificultat­s de certa importànci­a. Convé que procureu cuidar-vos.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Siteniuent­remansunpr­ojected’importànci­a, procureu en la mesura possible abocar-vos-hi i apostar fort a favor de les vostres aspiracion­s.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Grans vaivens poden repercutir en un canvi de situació profession­al, tot i que hi ha la possibilit­at d’una oportunita­t interessan­t.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Aprofiteu la situació actual per intentar obrir-vos horitzons. Possibilit­at d’abocar-vos a activitats avantguard­istes interessan­ts.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Si teniu entre mans una operació econòmica de gran envergadur­a, que comporta bastant de risc, molt de compte aquestes setmanes.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Si travesseu per una certa inestabili­tat en la relació de parella, atenció aquests dies, ja que es podria precipitar una crisi.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Potser és l’ocasió d’obrir-vos a alguna oportunita­t laboral creativa i que pugui aportar-vos un marge d’independèn­cia més gran.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Continua sent un període important per a la vostra vida sentimenta­l, sobretot aquests dies. L’amor és a prop, obriu bé els ulls.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Durant unes setmanes prendran rellevànci­a situacions molt especials que afecten la família, l’habitatge o béns immobles.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Aprofiteu les facilitats que se us ofereixen en moments tan crucials com els d’ara per mostrar el vostre esperit innovador.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain