La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Durant les setmanes vinents els temes de diners tindran una rellevànci­a especial. Possibilit­at de començar noves operacions.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Mercuri a Taure comença el període de l’any favorable a una renovació psíquica. Us començareu a sentir molt més desperts i actius.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Tot i que comença l’època de l’any en què el vostre signe sol tendir a un to psíquic baix, aquesta vegada us podrien dominar els nervis.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

L’evolució d’un projecte molt important i desitjat, de caràcter avantguard­ista, tendirà a activarse les setmanes vinents.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Durant un parell de setmanes les possibilit­ats actuals per a la vostra projecció profession­al s’activaran. S’acosta un gran canvi.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Us començareu a sentir molt clars de cap, cosa que pot fer que tingueu alguna idea original molt creativa en les setmanes vinents.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Una operació o inversió econòmica, de caràcter incert ja que comporta riscos importants, es tendirà a activar. Molta cautela.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

La inestabili­tat a què tendeixen les vostres relacions, siguin de caràcter personal o laboral, es tendirà a aguditzar durant unes setmanes.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Dins de la incertesa laboral, podríeu tenir una oportunita­t molt especial, que es tendeix a activar. Agafeu-la al vol.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Les possibilit­ats actuals de viure un gran amor es veuran augmentand­es durant unes setmanes. Es pot tractar d’una gran trobada.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Molta atenció a la família, l’habitatge, la residència o els béns immobles durant unes setmanes, ja que tindran una gran considerac­ió.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La inspiració que teniu ara es veurà esperonada durant una temps. És el moment d’expressar grans vivències.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain