La Vanguardia (Català)

Cervesa per endavant

-

“Ahora más que nunca”i #FuerzaBar. Aquestes són les dues iniciative­s més potents que han liderat les grans cerveseres. La primera impulsada per Mahou San Miguel i la segona per Heineken. L’objectiu en els dos casos és buscar alternativ­es perquè els bars, el primer canal de consum de cervesa, puguin sobreviure i reprendre la seva activitat com més aviat millor.

“D’una banda, hem fet una aportació extraordin­ària de producte per quan els establimen­ts tornin a obrir [valorada en 75 milions d’euros, un 5,7% de la facturació de Mahou el 2018]. I, de l’altra, hem creat una plataforma de finançamen­t col·lectiu, “Ahora más que nunca”, que permet als ciutadans contribuir a la reactivaci­ó dels establimen­ts hotelers”, explica Peio Arbeloa, director de la unitat de negoci d’Espanya de Mahou San Miguel.

A Heineken Espanya s’estan abocant a la campanya #FuerzaBar, amb què volen “que la sortida de la crisi de bars i restaurant­s sigui el menys costosa possible”. A més, el grup ha regalat als establimen­ts 15 milions de canyes de les seves marques Cruzcampo, Amstel i Heineken.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain