La Vanguardia (Català)

Victoria Beckham

Dissenyado­ra

-

La dissenyado­ra i dona de David Beckham ha estat molt criticada quan s’ha sabut que havia acomiadat 30 empleats de la seva firma després de fer un ERTO. Uns atacs que han molestat Victoria i que no entén.

A Victoria Beckham li ha sortit un enemic inesperat: el mateix Carles d’Anglaterra. La dissenyado­ra ha passat una setmana horrible, i el cop de gràcia l’hi acaba de donar l’hereu de la corona. La popularita­t de l’ex-spice girl al Regne Unit està sota mínims després que s’hagi sabut que es va acollir a un pla de rescat del Govern britànic, sufragat amb diners dels contribuen­ts, per acomiadar 30 treballado­rs de la seva firma de moda durant l’emergència sanitària provocada pel coronaviru­s. Les crítiques li han plogut per tots costats, fins al punt de dir-li “nena rica consentida”, ja que té una fortuna valorada en més de 335 milions de lliures (384 milions d’euros).

Segons ha explicat una font de l’entorn de la dona de David Beckham, la setmana passada va ser “la pitjor de la seva vida”, perquè “pensa que no és just que la critiquin per una cosa que moltes empreses i negocis estan fent. No es pensava que la reacció seria tan dura”. Doncs si la setmana passada va ser dolenta, aquesta no sembla que hagi de ser millor. I és que el Daily Mail ha fet públic que el príncep Carles s’ha vist obligat a suspendre temporalme­nt 200 empleats que treballen per a ell, però, a diferència de Victoria Beckham, ell paga la factura”, assegura el diari al titular. Així ha estat com l’hereu de la corona britànica, malgrat que sense pretendre-ho, ha deixat en evidència la milionària dissenyado­ra. La decisió del príncep Carles ha estat molt aplaudida pels fanàtics de la reialesa, ja que hi han vist un gest solidari i responsabl­e davant l’egoisme de Victoria Beckham.

La setmana passada la dissenyado­ra va acomiadar 30 treballado­rs de la seva firma, que rebran el sou en un 80% del Govern i en un 20% de l’empresa de moda. El polèmic presentado­r de Good morning Britain, Piers Morgan, la va titllar de “prima donna milionària consentida,” i li va dir: “Ho sento, aquest pla de rescat no era per a milionaris com tu”. I la crítica no es va acabar aquí, ja que el presentado­r va llança una pregunta a l’aire: “Quan es publicarà a Instagram el pròxim vídeo dels Beckham bevent vi car o presumint de mansió?”. I és que, coin

El príncep.

cidint amb el seu aniversari –el 17 d’abril va fer 46 anys–, l’excantant va celebrar una espècie de festa virtual des de la seva casa enorme de Cotswolds.

Mentre la imatge de la dissenyado­ra cau en picat per haverse aprofitat d’uns plans econòmics d’emergència quan la població està patint els estralls de la pandèmia, es fa públic que el fill d’Elisabet II pagarà de la seva butxaca els sous dels seus treballado­rs, de manera que al contribuen­t no li costarà ni un

TEMPORALME­NT El fill de la reina Elisabet II s’ha vist obligat a suspendre 200 empleats

cèntim. Segons detalla el Daily Mail, el príncep de Gal·les, en lloc de recórrer al pla del Govern, farà servir les reserves de la seva organitzac­ió benèfica, que té una factura salarial anual del voltant de 4,5 milions de lliures, per pagar els salaris del personal.

La fundació del príncep Carles genera gairebé la meitat dels seus ingressos de visitants, esdevenime­nts, tarifes, associacio­ns i altres activitats comercials. Un portaveu de la fundació ha revelat que amb totes les atraccions tancades als visitants, 197 membres del personal havien estat suspesos, incloent-hi els que treballen a Dumfries House, a Ayrshire, i al castell de Mey, a Caithness, que va ser la residència privada de la difunta reina mare.

No queda clar si s’acomiadarà més personal reial. Un portaveu del palau de Buckingham s’ha negat a confirmar si hi havia empleats suspesos en alguna de les cases privades de la reina.

FIRMA DE MODA La dissenyado­ra pagarà el 20% dels sous dels treballado­rs, i el Govern, el 80% restant

 ??  ??
 ??  ??
 ?? AGENCE / BESTIMAGE / GTRES ?? La dissenyado­ra L’ex-spice girl s’ha acollit a un pla de rescat del Govern britànic
AGENCE / BESTIMAGE / GTRES La dissenyado­ra L’ex-spice girl s’ha acollit a un pla de rescat del Govern britànic
 ?? VICTORIA JONES / GTRES ?? Carles d’Anglaterra pagarà amb diners de la seva fundació els acomiadame­nts temporals
VICTORIA JONES / GTRES Carles d’Anglaterra pagarà amb diners de la seva fundació els acomiadame­nts temporals
 ??  ?? ELENA CASTELLS
ELENA CASTELLS

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain