La Vanguardia (Català)

Timothée Chalamet i Lily-Rose Depp trenquen

- REDACCIÓN

Timothée Chalamet i Lily-Rose Depp, una de les parelles més desitjades de les noves generacion­s d’estrelles de Hollywood, han trencat després de més d’un any de relació. Així ho ha confirmat l’actor de Lady Bird, Mujercitas (2019) i Call me by your name. Malgrat que no ha volgut revelar quan o per què s’ha separat de la també actriu i model, en unes declaracio­ns a l’edició britànica de Vogue el canadenc s’ha descrit com a “actualment solter”.

La Lily-Rose, la filla gran dels actors Johnny Depp i Vanessa Paradis, i Chalamet van començar a sortir després de coneixe’s l’octubre del 2018 durant el rodatge del film de Netflix The king (El rei), en què interpreta­ven una parella.

Malgrat que al llarg del seu idil·li van ser molt discrets i no van fer declaracio­ns, cosa que han volgut mantenir fins i tot amb la ruptura, la seva relació va tardar poques setmanes a confirmar-se. Poc després que comencessi­n a enregistra­r la seva pel·lícula plegats, diversos mitjans dels Estats Units van publicar les primeres imatges de la parella en actitud afectuosa per Nova York. Després d’alguns mesos d’idil·li i unes quantes cites més en què van ser assetjats pels paparazzis, Depp i Chalamet finalment van fer el debut públic com a parella al Festival de Cinema de Venècia, el setembre del 2019, on van posar a la catifa vermella. Unes imatges posteriors dels dos joves besant-se en alta mar a Capri (Itàlia) després del seu pas per Venècia van ser les últimes en què van ser fotografia­ts junts.

 ?? INSTAGRAM ?? Timothée Chalamet
INSTAGRAM Timothée Chalamet

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain