La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Facilitats per desenvolup­ar la vostra tasca habitual. És probable que per això pugueu disposar de l’ajuda d’algun familiar.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Una jornada excel·lent per abordar temes relacionat­s amb els fills, ja que hi haurà una comunicaci­ó molt més fluida amb ells.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Acaba de començar un període de facilitats econòmique­s, cosa que ja podria anar en benefici de la família o de la llar.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Mercuri a Cranc, favorable amb la Lluna, encoratja la vostra capacitat actualperc­omunicar-vos.Aprofiteuh­o per expressar les vostres idees.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Facilitats a favor de l’economia domèstica. De fet, aquesta es veurà encoratjad­a gràcies que teniu suport, potser indirecte.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

La Lluna a Verge, favorable amb Mercuri, indica que us podreu beneficiar més directamen­t d’un interès encetat recentment.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Són dies proclius a l’entesa en les relacions profession­als, un fet que ara us pot ajudar a afrontar alguna dificultat.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Convé que agiliteu contactes i relacions, ja que regnarà l’entesa i això potser us permet dedicar-vos a un interès.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

És un bon dia per activar relacions en el terreny profession­al. En especial, mostreu-vos receptius als tractes econòmics.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Acaba de començar un període propici a l’entesa amb els altres. Aprofiteu ara per encoratjar el diàleg amb la parella.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Pot ser que se us ofereixin facilitats en la vostra feina que comportin beneficis econòmics. Mostreu-vos receptius als tractes.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

La parella es mostrarà molt receptiva a qüestions que puguin anar en benefici dels fills, potser pel que fa a una activitat recent.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain