La Vanguardia (Català)

Detingut per provocar un incendi i matar la seva mare

- FEDE CEDÓ

La divisió d’investigac­ió criminal de la regió policial Metropolit­ana Nord dels Mossos d’Esquadra va detenir ahir a Santa Coloma de Gramenet el fill d’una dona que acabava de morir en l’incendi del seu domicili. Segons fonts pròximes a la investigac­ió, el suposat homicida, de 37 anys, patia alguna mena de trastorn mental i va provocar el sinistre.

El cadàver de la dona va aparèixer entre les restes calcinades de l’habitatge incendiat, un segon pis de l’edifici ubicat al número 37 de l’avinguda Banús Baixa. El van trobar els serveis d’extinció ahir divendres cap a les 8.45 hores.

Poc després de l’avís sobre l’incendi es van activar vuit dotacions dels Bombers de la Generalita­t, que van poder extingir el foc en poc temps. També van participar en l’extinció els Bombers de Barcelona, la policia local de Santa Coloma de Gramenet i el Servei d’Emergèncie­s Mèdiques (SEM).

El fill de la víctima va ser detingut al mateix immoble sinistrat per la implicació en la mort de la seva mare. Els investigad­ors van poder percebre ràpidament que l’incendi havia estat provocat.

L’home, poc abans de ser detingut, va haver de ser reduït pels cossos de seguretat perquè va intentar treure’s la vida llançant-se per la finestra. Davant la resistènci­a i l’actitud violenta que mostrava, la policia va haver de fer ús de les pistoles elèctrique­s Taser per reduir-lo i detenir-lo.

Els investigad­ors van poder entrar al pis dues hores després del sinistre. Els fets van generar una gran expectació al veïnat pel gran desplegame­nt policial: deu furgonetes dels Mossos i set cotxes de bombers.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain