La Vanguardia (Català)

Lufthansa reinicia els vols a Espanya el 15 de juny

-

El Grup Lufthansa va anunciar ahir que, a partir del dia 15 de juny, quatre de les cinc aerolínies del hòlding –Lufthansa, Swiss, Brussels Airlines i Eurowings– oferiran un total de 165 vols setmanals amb destinació i origen a Espanya. La companyia ha demanat als clients que tinguin en compte les normes vigents d’entrada en les respective­s destinacio­ns, ja que, per exemple, a Espanya s’imposa la quarantena obligatòri­a a tots els viatgers procedents de l’estranger, una mesura que estarà en vigor fins a l’1 de juliol.

La represa de vols suposarà que, des de mitjans de juny, el Grup Lufthansa multiplica­rà per quatre el nombre de freqüèncie­s operades respecte a l’inici de la pandèmia, i passarà a 165 vols setmanals. Aquestes noves connexions continuen formant part del pla general de represa de vols del Grup Lufthansa, un cop finalitzat el programa de repatriaci­ó i amb el reinici de l’activitat després del que es preveu com el començamen­t del final dels estats d’alarma en gran part de destinacio­ns al voltant del món, incloent-hi Espanya.

Les principals connexions del Grup Lufthansa des de i cap a Espanya a partir del 15 de juny inclouen els aeroports d’Alacant, Barcelona, Bilbao, Fuertevent­ura, Gran Canària, Eivissa, Jerez de la Frontera, Màlaga, Madrid, Menorca, Palma, Tenerife i València. Com a novetat, s’inicien els vols cap a i des de Munic a diferents ciutats espanyoles. A més, Brussels Airlines reprendrà els seus vols a i des d’Espanya a partir de la segona quinzena del mes de juny. “Volem contribuir a una tornada a la nova normalitat de forma segura. Molt poques coses han afectat tant els viatges com el coronaviru­s”, va assenyalar ahir Julia Hillenbran­d, directora general del Grup Lufthansa a Espanya.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain