La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- eguillor@guiomar.com

Àries 20 de març al 19 d’abril

Problemes recents podrien afectar la vostra feina. En especial hi ha el risc que sorgeixin diferèncie­s en possibles tractes.

Taure 20 d’abril al 20 de maig

Dificultat­s per compaginar un projecte amb l’atenció als fills. Aneu amb compte econòmicam­ent pel que fa a un afer que us afecta.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Venus a Bessons, desfavorab­le amb la Lluna, aconsella més atenció a la família, sobretot pel que fa a problemes que la perjudique­n.

Cranc 21 de juny al 21 de juliol

A més d’algunes dificultat­s emocionals, l’exigència de prendre decisions importants podria ser causa d’una gran inquietud.

Lleó 22 de juliol al 22 d’agost

Cautela en temes de diners, tant pel que fa a les despeses generades per un ésser estimat com respecte a una operació recent.

Verge 23 d’agost al 22 de setembre

La Lluna a Verge, oposada a Mart i desfavorab­le amb Venus, us farà notar tensions amb la parella i en l’àmbit profession­al.

Balança 23 de setembre al 22 d’octubre

Dificultat­s en el terreny laboral aconsellen que avui no abordeu algunes dificultat­s. De fet, això podria suscitar diferèncie­s.

Escorpió 23 d’octubre al 21 de novembre

Obstacles per dedicar-vos a un interès personal, potser a causa d’un ésser estimat. És millor que no compteu amb certs recursos econòmics.

Sagitari 22 de novembre al 20 de desembre

Problemes familiars o de l’habitatge podrien arribar a repercutir en la vostra vida profession­al o social. Feu atenció a la parella.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Inclinació a un ànim una mica inquiet. Això aconsella que posposeu donar empenta a possibles negociacio­ns en l’àmbit laboral.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

La jornada no és propícia a fer despeses que puguin desequilib­rar el pressupost domèstic, potser dispendis relacionat­s amb els fills.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Les vostres decisions podrien no ser gaire ben acollides per la parella. Procureu fer més atenció a un tema d’índole familiar.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain