La Vanguardia (Català)

Trump elogia Kanye West i Kim Kardashian

- BEGOÑA CORZO SUÁREZ

Kim Kardashian i Kanye West tenen moltes coses a discutir durant la seva escapada a una illa caribenya amb els seus quatre fills amb l’objectiu de salvar el seu matrimoni. No se sap si una d’aquestes coses és la política, que aquests dies té el raper molt ocupat.

Malgrat el seu moment erràtic, amb els seus tuits inconnexos que li han causat una greu crisi domèstica, West continua la seva candidatur­a a la Casa Blanca, i ha presentat a Ohio la seva opció a una candidatur­a independen­t per a president dels Estats Units. Per aconseguir­ho, necessita 5.000 firmes vàlides de votants registrats en aquest estat. West no pot guanyar les eleccions. Ha incomplert massa dates per aparèixer a les llistes electorals en massa estats, i la situació de l’artista, que té trastorn bipolar, sembla més propera a un lamentable col·lapse públic que a una cursa presidenci­al.

Els analistes polítics creuen que l’aparició de West en la cursa presidenci­al és un truc republicà per dividir el vot de la població negra, poc procliu a votar per Donald Trump. Ara el president, que opta a la reelecció, ha entrat en l’embolic. Un periodista li va preguntar durant una conferènci­a de premsa dimecres si estava animant diversos agents republican­s que suposadame­nt estan ajudant el raper. Ell va dir que no, però es va estendre explicant com li agrada West, i sembla que no sap res sobre la seva lluita amb la malaltia mental. Va dir que el raper sempre ha estat amable amb ell. Però les lloances més grans van ser per a Kim Kardashian: “M’agrada molt, té molt bon cor”. Això el va convèncer perquè alliberés diversos presos, incloent-hi Alice Johnson, sentenciad­a a cadena perpètua.

 ?? RINGO CHIU / EFE ?? Kim Kardashian i Kanye West
RINGO CHIU / EFE Kim Kardashian i Kanye West

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain