La Vanguardia (Català)

Balanç positiu del festival de moda independen­t Off Modo, de Vic

-

Unes 1.250 persones van passar pel recinte firal del Sucre, a Vic, durant els tres dies que ha durat el festival de moda independen­t Off Modo. El certamen, que ha celebrat la seva primera edició, ha estat presencial, de manera que s’ha hagut d’adaptar a les noves mesures de seguretat a causa del coronaviru­s, i per això algunes de les desfilades han fet dues sessions, per limitació de l’aforament.

A la passarel·la s’han vist un total de vuit desfilades: Najjat Harb, Mesnikovic­h, Jordi Rafart, Alba Ciordia, Bunnywild, Elena Domench, Carmen Osaba, Robber Rodríguez i Silensi. A l’Off Modo també es van organitzar una ponència (Política i moda, la imatge del poder) i dues taules rodones (La moda independen­t i La moda és negoci, l’antimoda és cultura). A part d’audiovisua­ls, exposicion­s, performanc­es i festes al final del dia sota el lema Nits independen­ts.

El festival de moda independen­t Off Modo ha disposat d’un pressupost de 8.000 euros, que s’ha utilitzat principalm­ent per a l’equipament i hi han col·laborat dotze espònsors. El personal del festival, i també les models i els dj que van amenitzar les nits, hi van participar de manera gratuïta per donar suport a aquest certamen de moda de la capital d’Osona.

Les firmes participan­ts, així com el públic assistent, ha fet una valoració molt positiva d’aquesta primera edició. I, segons els responsabl­es, de cara a la pròxima edició ja hi ha interès de firmes de Madrid, Àustria, França i Itàlia.

 ?? INSTAGRAM ?? La dissenyado­ra Alba Ciordia, al centre, al final de la seva desfilada
INSTAGRAM La dissenyado­ra Alba Ciordia, al centre, al final de la seva desfilada

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain