La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

Durant unes setmanes es veurà fomentada una relació més afectuosa amb els familiars i amics. Oportunita­t, a més, de millores a la llar.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Moment d’encoratjar la comunicaci­ó amb el vostre entorn, en especial amb éssers estimats. Mostreu-vos receptius a possibles negociacio­ns.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Comença un mes de facilitats per obtenir beneficis econòmics. És el moment d’avivar tractes, ja que seran beneficios­os.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Venus a Cranc assenyala el període de l’any favorable a la vostra renovació emocional. A més, és un índex molt favorable a l’amor.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Comença l’època de l’any que el vostre signe estén un to emocional una mica baix. Val més no abordar possibles problemes amorosos.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Comencen unes setmanes propícies a donar ànim als vostres desitjos i aspiracion­s, en especial si són de caràcter creatiu o amorós.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Durant unes setmanes gaudireu de molt bona imatge, cosa que propicia les relacions profession­als i les activitats socials.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

La vostra receptivit­at estimula l’entesa en les vostres relacions durant les pròximes setmanes. Mostreu-vos receptius a les negociacio­ns.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Començareu a gaudir d’unes relacions sexuals més felices. També es veuran afavorits possibles beneficis econòmics.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

La parella tendirà a mostrar-se molt més afectuosa durant les pròximes setmanes. També hi haurà entesa en les col·laboracion­s.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

Comença un període de facilitats per a la vostra feina, sobretot per poder expressar la vostra creativita­t, i també per entaular acords.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Acaba de començar un mes molt favorable a l’amor. Podríeu viure una romàntica història sentimenta­l. A més, hi ha molta creativita­t.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain