La Vanguardia (Català)

Els Reis omplen d’actes l’agenda de les vacances

Felip, Letícia i les seves filles van arribar ahir al vespre al palau de Marivent

- MARIÁNGEL ALCÁZAR

Els deu dies de vacances oficials dels Reis van començar ahir al vespre al palau de Marivent. El Rei, en un Falcon de las Forces Aèries, va arribar a l’illa passades les vuit del vespre i, poc després ho feia la reina Letícia, que, amb les seves filles, Elionor i Sofia, i el personal de seguretat i suport de la Zarzuela, va viatjar a l’Airbus oficial. Tots quatre van sortir junts de la base aèria de Son Sant Joan en un cotxe que conduïa el Rei, amb la princesa Elionor de copilot i darrere, la Reina i la infanta Sofia.

Els espera una agenda intensa que inclou desplaçame­nts a la resta de les Illes Balears i visites a la localitat mallorquin­a de Petra i al barri de Son Roca, a Palma, on coneixeran un programa solidari. El Rei té previst rebre dilluns en audiència els representa­nts de les institucio­ns balears i mallorquin­es, i dimecres mantindrà el despatx amb el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que aquests dies és de vacances a la finca La Mareta (Lanzarote), una propietat que el rei Hussein de Jordània va regalar a Joan Carles I i que aquest va cedir a l’Estat.

Ahir a la nit l’arribada dels Reis va aixecar una gran expectació, sobretot en els mitjans de comunicaci­ó, que durant tota la tarda es van situar davant les portes de Marivent per captar la imatge de l’arribada. També ho van fer un grup de ciutadans que van lliurar a la porta rams de flors perquè els fessin arribar a la reina Letícia, a la princesa Elionor i a la infanta Sofia.

Els Reis i les seves filles ocupen la casa de Son Vent, antiga residència del cap del sector naval que el 1993 el Ministeri de Defensa va cedir al Govern balear perquè fos habilitada com a residència del llavors príncep d’Astúries. D’aquesta manera, pretenien conjurar el perill que, una vegada casat, triés una altra ubicació per passar les seves vacances d’estiu.

L’arribada dels Reis i les seves filles

 ?? BALLESTERO­S / EFE ?? El Rei, amb la seva filla Elionor, i darrere la Reina i la infanta Sofia, ahir en arribar a Marivent
BALLESTERO­S / EFE El Rei, amb la seva filla Elionor, i darrere la Reina i la infanta Sofia, ahir en arribar a Marivent
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain