La Vanguardia (Català)

Un conductor begut mata un ciclista i en fereix quatre més

- PALOMA ARENÓS

Nou drama ciclista a la carretera. El conductor d’un turisme que circulava sota els efectes de l’alcohol va atropellar dijous a la tarda mortalment un ciclista i en va ferir de diversa considerac­ió quatre més a Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental), segons va informar ahir el Servei

Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d’Esquadra, que s’han fet càrrec de la investigac­ió, van detenir el conductor del vehicle, acusat de cinc delictes: homicidi per imprudènci­a, conducció sota els efectes de l’alcohol, lesions per imprudènci­a, conducció temerària i danys.

La víctima mortal tenia 44 anys d’edat i era veí de la població propera de Vilanova del Vallès. En l’atropellam­ent també van resultar ferits quatre ciclistes més: un està en estat crític, i va ser traslladat a l’hospital Sant Pau; un altre en estat greu, que va ser portat a l’hospital de Granollers; els altres dos, en estat menys greu, van ser atesos a l’hospital de Sant Celoni.

L’atropellam­ent múltiple al grup de ciclistes va passar a la carretera BP-5107, al punt quilomètri­c 44,4, a l’altura de Sant Pere de Vilamajor.

Els Mossos van rebre l’avís de l’accident poc abans de les nou del vespre. Fins al lloc dels fets es van desplaçar deu patrulles de la policia catalana, tres dotacions de Bombers de la Generalita­t i tres ambulàncie­s del Sistema d’Emergèncie­s Mèdiques. A més d’atendre les ferides i les contusions de les víctimes, van oferir suport psicològic.

Amb aquesta nova víctima mortal de dijous ja són 65 les persones que han perdut la vida a la xarxa viària interurban­a des de començamen­ts d’any.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain