La Vanguardia (Català)

El Fuenlabrad­a es queda sense promoció de penal i en el minut 94

-

El somni del Fuenlabrad­a es va acabar de la manera més brusca i cruel. Després de defensar el gol de Ciss del minut 11 durant tota la segona part, que se li va fer eterna, en el minut 94 es va esfumar la possibilit­at de lluitar per l’ascens. Per unes mans involuntàr­ies de José Fran. Per un penal en què el VAR va intervenir. Per una jugada que l’àrbitre Díaz de Mera va haver d’anar a veure. Va rectificar i va assenyalar la pena màxima. Beauvue, que ja havia empatat, no va fallar des dels 11 metres i va arrabassar a l’equip madrileny la sisena plaça per donar l’última plaça del playoff a l’Elx, que serà el rival del Saragossa.

L’embolic dels despatxos el va solucionar el camp. La pilota i el VAR van arreglar l’embolic que es va originar a les altures sense esperar a la resolució del jutge d’instrucció de la Federació.

Al cap de 18 dies, després d’una suspensió pels positius per coronaviru­s dels visitants i d’un altre ajornament perquè els gallecs reunissin prou jugadors, la Segona Divisió es va acabar. El Fuenlabrad­a va estar a punt d’aconseguir l’objectiu a l’heroica. L’equip del sud de Madrid es va presentar amb 13 jugadors, els onze titulars i només dos suplents amb José Ramón Sandoval. Tan curt anava d’efectius que no es podia permetre cap lesió dels seus set jugadors del primer equip. El porter, Álvaro Ruvira, juga normalment a Regional.

Tot i això, el partit se’ls va posar molt de cara aviat amb un gol de Pathé Ciss en una jugada a pilota aturada. En aquella arrencada, el Fuenlabrad­a va poder fins i tot sentenciar, però Nteka i Jeisson no van ser encertats.

Tot va canviar després del descans. El Deportivo va imposar el seu ofici. A més a més, Fernando Vázquez va refrescar bé l’equip. Mentre el Fuenlabrad­a anava amb la llengua fora, els gallecs pressionav­en més. Els visitants aguantaven com podien fins que la sort els va girar l’esquena. Beauvue va empatar de retruc i va fer feliç l’Elx des del punt de penal.

 ??  ??
 ?? CABALAR / EFE ?? Javi Montero i Alberto Fernández lluiten per la pilota
CABALAR / EFE Javi Montero i Alberto Fernández lluiten per la pilota
 ??  ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain