La Vanguardia (Català)

Tests massius a Santa Coloma i Vilafranca

-

El Departamen­t de Salut de la Generalita­t també farà tests massius de la Covid-19 a Vilafranca del Penedès i Santa Coloma de Gramanet (Barcelona) a partir de demà, s’afegeix així als que aquesta setmana s’han fet a Sabadell, Ripollet i Terrassa.

Les proves es faran a persones de l’àrea bàsica de Salut de Vilafranca del Penedès de 19 a 40 anys que en els últims dies hagin tingut contactes socials sense respectar la distància, sense mascareta, que hagin estat en espais tancats durant molta estona o en reunions d’amics o aglomeraci­ons.

Segons Salut, les PCR es faran encara que aquestes persones no tinguin símptomes i no hagin estat en contacte amb algun cas positiu. Les proves es faran en el Centre Cívic l’Escorxador de Vilafranca del 10 al 14 d’agost, de 9 h a 13.30 h i de 16 h a 19.30 h.

També a partir de demà es començaran a fer tests massius als barris Llatí i Fons de Santa Coloma de Gramenet entre residents que no hagin complert les recomanaci­ons de Salut, malgrat que no tinguin símptomes ni hagin estat en contacte amb positius.

Les proves que es faran en el CAP del barri Llatí estan destinades a residents dels carrers Florència, Gènova, Milà, Roma i Perú. Els tests al barri de Fons es faran al Centre Cívic Pins i es destinen als residents dels carrers Liszt, Rellotge, Wagner, Beethoven, Irlanda, Mn. Jacint Verdaguer i plaça del Rellotge.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain