La Vanguardia (Català)

L’ex de Megan Fox li retreu que presenti el seu nou xicot a Instagram

-

Megan Fox va decidir aquesta setmana presentar la seva nova parella, el raper Machine Gun Kelly, a través d’Instagram. Al costat de les fotos en què apareixen junts, l’actriu va escriure: “Un noi devastador­ament bonic. El meu cor és teu”. La publicació no li ha caigut bé al seu exmarit, l’actor Brian Austin Green, que quan va anunciar la seva separació va dir que desitjava el millor a la seva exparella, però que ara li ha retret aquestes paraules.

Megan Fox i Brian Austin Green es van separar el 2019 després de deu anys de matrimoni i tres fills en comú, però la notícia no va transcendi­r fins al maig quan ell va anunciar la ruptura en el seu propi podcast de ràdio. Poc després de la nova publicació de Fox i utilitzant gairebé les mateixes paraules, “Uns nois devastador­ament bonics. El meu cor és vostre”, l’actor va compartir imatges dels seus tres fills en comú: Noah (7), Bodhi (6) i Journey (3). Un missatge clarament dirigit a la seva exparella amb què l’actor va voler mostrar que per a ell l’important són els seus fills.

El missatge va rebre nombroses crítiques a les xarxes que retreuen a Austin Green que involucri els seus fills en la confrontac­ió amb la seva exdona i que contrasta amb les seves bones paraules quan va revelar que se separaven. “Sempre l’estimaré. I sé que ella sempre m’estimarà i sé que, respecte a la família, el que hem construït és realment genial i especial”, va afirmar l’actor, que va assegurar que en la ruptura no hi havia hagut terceres persones malgrat els rumors que unien Megan Fox i Machine Gun Kelly.

 ?? INSTAGRAM ?? Machine Gun Kelly i Megan Fox
INSTAGRAM Machine Gun Kelly i Megan Fox

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain