La Vanguardia (Català)

L’infern d’Alison Carey

La germana de la cantant Mariah Carey denuncia la seva mare per abusos sexuals

-

Alison Carey, la germana gran de Mariah Carey, ha presentat una denúncia contra la seva mare per suposats abusos sexuals en rituals satànics amb desconegut­s quan només tenia 10 anys.

Segons la documentac­ió presentada al febrer per Carey, de 57 anys, al Tribunal Suprem de Nova York i obtinguda ara pel Daily Mail, la seva mare, Patricia, hauria permès i encoratjat en repetides ocasions que homes “participes­sin en actes sexuals” amb la nena en la seva presència. Més enllà d’aquests presumptes delictes, Alison al·lega que, a més de suportar el seu abús, també es va veure obligada a veure com abusaven d’altres joves “a mitjanit durant reunions d’adoració satànica que incloïen rituals de sacrifici”.

D’acord amb els al·legats, aquells episodis de la seva infantesa li van crear un trastorn d’estrès posttraumà­tic que va derivar en una addicció a les drogues per poder suportar el record de tot allò. Malgrat les seves afirmacion­s, però, Alison no proporcion­a cap detall, prova o marc cronològic sobre el que denuncia, i, malgrat la duresa de les acusacions, la germana gran de Mariah Carey es representa a si mateixa, de manera que si aquest afer arriba a judici, podria tenir dificultat­s per demostrar res davant l’equip legal de la seva mare, que, segons Page Six, no se sap si ha rebut la documentac­ió del judici ni si ha buscat un advocat.

El 2018 Alison ja va afirmar en una entrevista que un familiar l’acostumava a dur a reunions d’ocultisme on “passaven coses terribles, coses que un nen no hauria de veure mai”, i va ser abusada per encaputxat­s sota l’amenaça que “si explicava el que estava passant farien mal a la Mariah”.

Pel que sembla, les dues germanes van deixar de tenir contacte als anys noranta. Quan els seus pares es van divorciar, la diva es va quedar amb la mare i Alison va créixer amb el pare. Tot i que s’avenien, la seva adolescènc­ia va ser problemàti­ca: es va quedar embarassad­a amb 15 anys i es va començar a drogar. A més a més, va ser diagnostic­ada de VIH i de diversos trastorns mentals.

Ha demanat ajuda a la seva germana diverses vegades, com ara l’agost del 2016, quan va afirmar que estava malalta i que necessitav­a

Acusa la mare d’haver consentit i encoratjat les agressions en rituals satànics quan tenia 10 anys

diners per sotmetre’s a dues operacions, una de cerebral i una altra a la columna vertebral. “Mariah, t’estimo i necessito la teva ajuda. Sisplau, no m’abandonis”, li va dir en un vídeo. Però la cantant es va negar a donar-li diners al·legant que ja havia gastat milers de dòlars per ajudar-la. Cinc mesos més tard l’Alison va ser detinguda per prostituir-se.

Dos anys més tard, els mitjans dels Estats Units van trobar l’Alison a Kingston, Nova York, sumida en la pobresa. Va arribar a viure al carrer i després de ser atacada amb un bat de beisbol i perdre part de la dentadura, va tornar a demanar ajuda a la Mariah, que malgrat tot li va dir que no una altra vegada.

El 29 de setembre Mariah Carey (50) llançarà la seva autobiogra­fia, The meaning of Mariah Carey (el significat de Mariah Carey). La intèrpret explica a la contratapa que li ha portat “tota una vida tenir el coratge i la claredat per escriure les meves memòries. Vull explicar la història dels meus moments: els alts i baixos, els triomfs, els traumes, les desfetes i els somnis que van contribuir a forjar la persona que soc avui”. Caldrà esperar a veure si parla amb franquesa sobre la seva infantesa, la seva família i la seva germana Alison.

 ?? SAUGERTIES POLICE DEPARTMENT ?? Drogues i prostituci­ó
Alison Carey, germana de Mariah Carey, en una fitxa policial. La dona, de 57 anys, va arribar a viure al carrer i ha tingut problemes amb les drogues, la prostituci­ó i les malalties mentals
SAUGERTIES POLICE DEPARTMENT Drogues i prostituci­ó Alison Carey, germana de Mariah Carey, en una fitxa policial. La dona, de 57 anys, va arribar a viure al carrer i ha tingut problemes amb les drogues, la prostituci­ó i les malalties mentals

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain