La Vanguardia (Català)

Sense por del Bayern

Setién, Suárez i Amor mostren confiança en les possibilit­ats de poder passar ronda

- TONI LÓPEZ JORDÀ

“No em passa pel cap que aquest sigui el meu últim partit”, havia dit Quique Setién a la prèvia. I amb aquest mateix convencime­nt el tècnic càntabre afronta ara el futur pròxim del Barça: el Bayern a quarts. Per a la fase final de Lisboa d’aquesta Champions atípica pel coronaviru­s, Setién confia en la qualitat del seu equip i en la seva competitiv­itat, malgrat que està fos físicament i malgrat que el rival alemany porta 18 victòries seguides (en totes les competicio­ns) i va resoldre l’encreuamen­t de vuitens amb el Chelsea per un global de 7-1.

Quique Setién, que al final del partit es va quedar uns minuts parlant amistosame­nt amb Gattuso –sense mascareta i tocant-se al més pur estil llatí–, transpirav­a optimisme, convençut del bon nivell que a parer seu va tenir l’equip. “Durant els primers minuts ens han compromès; el Nàpols és un grandíssim equip, i no és fàcil fer el que hem fet: hem defensat amb molta intensitat i exigència, i afortunada­ment hem sabut sobreposar-nos i hem tingut una primera part molt bona. La realitat és que hem passat bé i ens hem merescut la victòria”, comentava el tècnic.

Sobre el Bayern, Setién va relativitz­ar que els alemanys siguin els principals favorits. “Tots els rivals seran forts i tots els partits són molt complicats per a nosaltres, però també per a ells. És veritat que han passat l’eliminatòr­ia amb 7 gols a favor i és un grandíssim equip, però també ho som nosaltres”, va dir Setién, que va treure importànci­a a la lesió de Messi. “Té un cop molt fort, jo ho he vist bé; veurem l’evolució”.

Per la seva part, Luis Suárez també va mostrar confiança davant el pròxim envit del Bayern. “A partit únic qualsevol pot tenir oportunita­t de passar; l’eliminatòr­ia està al 50-50 i el Bayern és un dels candidats al títol, igual com nosaltres. L’equip que faci més bé les coses avançarà a semifinals”.

Guillermo Amor, director de relacions institucio­nals, convidava a tenir fe en el Barça. “Fa 13 anys consecutiu­s que ens classifiqu­em entre els 8 millors d’Europa. Ens ha de servir per pensar que podem fer una cosa important, malgrat que sabem que el Bayern és molt bon equip. Qualsevol dels dos equips pot guanyar. Hi anem amb molta il·lusió. Volem fer una gran cosa, aquest any. Depenem de nosaltres. Hem d’estar molt convençuts del que podem fer”.

QUIQUE SETIÉN

El Bayern és un grandíssim equip, però nosaltres també ho som; per a nosaltres serà tan difícil com per a ells”

LUIS SUÁREZ

A partit únic contra el Bayern qualsevol pot tenir l’oportunita­t de passar; l’eliminatòr­ia està al 50-50”

SERGI ROBERTO

No hi ha favorits en aquesta Champions; confio plenament en l’equip; hi ha una gran plantilla per guanyar-la”

 ?? LLUIS GENE / AFP ?? L’entrenador del Barça, Quique Setién, gesticulan­t ahir durant el partit al Camp Nou
LLUIS GENE / AFP L’entrenador del Barça, Quique Setién, gesticulan­t ahir durant el partit al Camp Nou

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain