La Vanguardia (Català)

ASTROLOGIA

- Guiomar Eguillor eguillor@guiomar.com

Àries

20 de març al 19 d’abril

La conjunció Lluna-Mart a Àries aviva la vostra gran energia. Ara bé, us podria restar forces la difícil situació profession­al.

Taure

20 d’abril al 20 de maig

Actualment, el vostre signe tendeix a gaudir de menys energies, de manera que no és convenient forçar-se a prendre decisions difícils.

Bessons 21 de maig al 20 de juny

Aprofiteu el matí per abocar-vos a un projecte recent. Però atenció, ja que us podrien fallar alguns recursos econòmics.

Cranc

21 de juny al 21 de juliol

Moment favorable a iniciative­s que us obrin camins profession­als. Ara bé, molt de compte amb una col·laboració problemàti­ca.

Lleó

22 de juliol al 22 d’agost

Malgrat la vostra facilitat per prendre decisions i iniciative­s emprenedor­es, greus problemes laborals podrien perjudicar-les.

Verge

23 d’agost al 22 de setembre

Convé que ara sigueu més previnguts davant les situacions de risc personal. Compte, a més, amb un ésser estimat.

Balança

23 de setembre al 22 d’octubre

Són setmanes amb risc de tensions en les vostres relacions. Compte ara, ja que alguns problemes familiars podrien arribar a agreujar-les.

Escorpió

23 d’octubre al 21 de novembre

Malgrat la vostra capacitat per a determinac­ions importants, sigueu prudents, ja que poden perjudicar una iniciativa laboral.

Sagitari

22 de novembre al 20 de desembre

Setmanes proclius a unes relacions amoroses apassionad­es. Ara bé, problemes econòmics hi podrien arribar a repercutir.

Capricorn 21 de desembre al 19 de gener

Saturn a Capricorn, desfavorab­le amb Mart, assenyala que dificultat­s de caràcter personal poden aguditzar problemes familiars.

Aquari 20 de gener al 17 de febrer

És convenient que no us llanceu a iniciative­s o decisions valentes, ja que es podrien veure afectades per alguns problemes greus.

Peixos 18 de febrer al 19 de març

Les exigències d’un projecte ambiciós, però molt difícil, poden repercutir en una operació econòmica iniciada recentment.

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain