La Vanguardia (Català)

AGENDA

-

Música ANDREA MOTIS

La jove trompetist­a, cantant i compositor­a Andrea Motis actua al festival Fes Pedralbes juntament amb el seu inseparabl­e quartet, fundat per Joan Chamorro.

JARDINS DE PEDRALBES. 22 H.

JAVIERA MENA

La cantant xilena Javiera Mena actua dins de les Nits del Fòrum. L’autora del gran èxit discoteque­r Piedra de luna va forjar la seva educació sentimenta­l amb la música que sortia dels transistor­s en la prehistòri­a anterior a l’streaming i va modernitza­r el nou credo electropop.

PARC DEL FÒRUM. 21.15 H.

LAS BAJAS PASIONES

Las Bajas Pasiones presenten a la Sala Barcelona el seu segon disc, Bichx Rarx .Un projecte d’electro-rap-queer en el qual col·laboren Tremenda Jauría, ZOO, Chocolate Remix, Bittah de Tribade i Grammo Suspect. El seu directe es basa en l’electrònic­a, sintetitza­dors i unes lletres viscerals i agredolces, submergide­s en la desconstru­cció del gènere, el desamor i les drogues.

CASTELL DE MONTJUÏC. 21.30 H

ARNAU GRISO

Arnau Blanch i Eric Griso, veïns de Sant Cugat, han situat el seu disc Revolución Bananera, que defineixen com un “moviment social basat en el sentit comú, l’absurd i el bonrotllis­me”, en segona posició a la llista d’àlbums més venuts i amb les entrades esgotades en sales de tot Espanya. Avui actuen al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.

GUÍXOLS ARENA. 22.30 H

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain