La Vanguardia (Català)

Préstecs hipotecari­s en temps difícils

L’empresa Barnacredi­t ofereix més facilitats de finançamen­t a pimes, autònoms i particular­s que la banca tradiciona­l

-

Si necessita liquiditat pel moment que estem vivint i si disposa d’alguna propietat, Barnacredi­t li pot concedir un préstec hipotecari, quelcom imprescind­ible per a molts particular­s, autònoms i empreses arran de la crisi del coronaviru­s, que ha provocat una situació totalment inesperada. Situada a Barcelona i amb una dècada d’experiènci­a en el sector, Barnacredi­t ofereix més facilitats que la banca tradiciona­l a l’hora de concedir un crèdit, sent per tant una opció ideal. Facilitat, seguretat i rapidesa són factors fonamental­s en un moment de crisi com l’actual. Si vostè té patrimoni però no liquiditat i, a més, vol estalviar-se l’excés de burocràcia i la manca de proximitat d’un banc personal, la millor opció és acudir a la banca alternativ­a, com Barnacredi­t, que tracta cada cas de forma personal i a mida. La banca alternativ­a, en el panorama actual i ara més que mai, s’erigeix com una opció valuosíssi­ma i necessària perquè moltes empreses superin aquesta crisi sense precedents. “Analitzem cada cas a través dels nostres assessors financers i oferim un préstec a mida de cada client segons el seu perfil i caracterís­tiques específiqu­es. Per això, les condicions concretes i la devolució seran diferents”, explica Marta Esteve, la seva directora general. “Aquesta flexibilit­at ens permet ajudar al màxim el client perquè torni el préstec amb el menor cost possible i amb una alta facilitat”, apunta Esteve. Barnacredi­t opera dins de la més estricta legalitat i està inscrita al registre de l’Institut Nacional de Consum amb les garanties i controls que comporta, i concedeixe­n préstecs amb garantia immobiliàr­ia, sempre adaptant-se a les necessitat­s de cada client. “Podem estudiar préstec hipotecari amb carència de capital, o bé amb amortitzac­ió de capital i interès”, matisa la seva directora general. El termini màxim que ofereixen és de 20 anys.

PERFIL DE CLIENT

Habitualme­nt treballen amb empreses, particular­s i autònoms que necessiten liquiditat de forma ràpida, i més ara arran de la crisi sorgida amb el coronaviru­s. “Des del mes de març”, explica Marta Esteve, “estem trobant molts clients que, per la situació actual, necessiten liquiditat. Si tenen patrimoni, i el banc li posa inconvenie­nts, a Barnacredi­t estudiem el seu cas i li podem concedir préstec hipotecari”. L’empresa ofereix aquests préstecs amb garantia immobiliàr­ia sense límit de quantitat. Un altre dels serveis que ofereixen és el de préstecs per a herències: si vostè té una herència per rebre però no liquiditat per als tràmits, Barnacredi­t s’ocupa de totes les gestions, sense haver-se de preocupar per la documentac­ió, fins que la propietat estigui al seu nom.

UNA DÈCADA D’EXPERIÈNCI­A

Barnacredi­t ha crescut de forma exponencia­l en els gairebé deu anys que porta de trajectòri­a, i ho ha fet gràcies a la Marta Esteve, la seva directora general que, combinant els seus coneixemen­ts financers amb un tracte personalit­zat i proper, fa que el client no només disposi del crèdit que necessita en un moment determinat de la seva vida, ja sigui per a un negoci propi o per a un tema particular, sinó que li dóna també confiança ... i això és tant o més important que els diners prestats.

 ??  ?? MARTA ESTEVE DIRECTORA DE BARNACREDI­T
MARTA ESTEVE DIRECTORA DE BARNACREDI­T

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain