La Vanguardia (Català)

Willy Bárcenas nega que encoratgés a treure’s les mascaretes en un concert

-

Willy Bárcenas, cantant del grup musical Taburete, va sortir ahir al pas de les crítiques rebudes per no complir les mesures en relació amb el coronaviru­s al concert que el grup va oferir divendres a Marbella. El fill de Luis Bárcenas va ser censurat a les xarxes socials per encoratjar el públic a treure’s les mascaretes durant el concert, tal com es recull en uns vídeos gravats durant el xou en els quals se’l sent dir “Ni una puta mascareta”.

El cantant va publicar un vídeo al compte oficial de la banda a Twitter en què nega que la seva intenció fos aquesta. Al contrari, afirma que pretenia retreure el comportame­nt dels seus fans quan va veure que molts d’ells s’havien abaixat la mascareta protectora quan el grup interpreta­va una de les seves cançons més populars, Sirenas.

Taburete també va explicar en el comunicat que són “una banda més de les moltes que han estat i estaran fent concerts durant tot l’agost a Espanya” i afegeixen que com a banda no participen de l’organitzac­ió, de la venda d’entrades, del control d’aforaments, ni de res que tingui a veure amb el muntatge de l’esdevenime­nt: “Nosaltres ens limitem a complir la nostra comesa que era fer un concert respectant tots els protocols que cal seguir per la Covid-19”. Per la seva banda, l’organitzad­or del concert, Starlite Catalana Occidente, va dir en un comunicat que el festival és més segur que qualsevol platja o espai públic i que les mesures de seguretat i protocols que estan implementa­nt són rigorosos i exemplars.

 ?? DANIEL GONZALEZ / GTRES ?? Willy Bárcenas
DANIEL GONZALEZ / GTRES Willy Bárcenas

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain